ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Ruotsalainen muotimerkki esittelee syysmallistoaan – kuvissa afro-amerikkalainen homoperhe

vaeltaja2006 • 20.09.2017 11:20 • 5 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI

Instagram-kuva vuodelta 2015
Ruotsalainen muotimerkki Acne Studios esittelee syysmallistoaan kuvin, joissa on afro-amerikkalainen homopari Kordale Lewis ja Kaleb Anthony lapsineen.

Miespari tuli tunnetuksi jo tammikuussa 2014 Instagram-kuvan takia. Vanhemmat kampasivat tyttäriensä tukat kouluunlähtövalmiuteen. Kuva herätti sekä myönteistä että kielteistä huomiota. Perheen isät saivat kuvan takia erilaisia mainostöitä.

Kesällä 2017 tarjottiin mainostyötä Acne Studios -nimisestä ruotsalaisfirmasta. Oli löydetty ”moderni perhe”. Nyt on julkaistu ensimmäiset kuvat sateenkaariperheestä. Kuvassa ovat Kordale ja Kaleb ja tyttäret Desmiray ja Maliyah sekä pojat Kordale junior ja kahdeksankuukautinen Kaleb junior. Paikkana on newyorkilainen hotellihuone.

Kampanjaan kuuluu firman kotisivulla oleva vanhempien haastattelu. Siinä he kertovat kokemuksistaan homovanhempina, lapsistaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan. Haastattelusta käy ilmi, että sateenkaariperhe on ensi sijassa perhe kaikkine iloineen ja murheineen.

Kampanjan taustaa ja kuvia voi katsoa tältä sivulta

www.acnestudios.com


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tuossa kuvassa treenatut topless-isit kampaavat tyttöjään kouluun.
Saattaa vahvistaa jo pride-kulkueiden luomaa käsitystä homoidentiteetin olevankin nimenomaan homoSEKSUAALISUUTTA.
Toisaalta paljaan ihon ei pitäisi olla mikään tabu.
En tosin muista nähneeni perhemainoksia, missä äidin tisut vilkkuisivat arkipäivän askareissa. Joissain asumissani maissa toki äidit hoitavat arkea topless aivan normaalisti.
Mainoksissa tosin harvemmin.
Ehkä meidän siveyssäännöt tässäkin diskriminoivat naisia.
  JETT (ei rekisteröitynyt) • 21.09.2017 14:52
Saattaa olla että homoisä ei koe tyttärensä hiiusten kampaamista seksuaalisena asiana, koska homot eivät yleensä innostu tytöistä seksuaalisesti. Vai onko homomies seksuaalinen vain koska on ilman paitaa, niin kuin heterotkin uimarannalla, koko perheen kesken saunassa, tai jopa baarin terassilla joskus? Vai alkoiko viisarisi nousemaan vain siksi, että kuvassa on komeita treenattuja miehiä, niin kuin tuhansissa muissakin miesten vaatteita mainostavissa kuvissa?

Se on minullekin mysteeri miksi naisten nännit ei saa näkyä kuvissa tai julkisesti, paitsi jos nainen imettää lastaan asiat käänntyy päälaelleen.
  irednoW (ei rekisteröitynyt) • 21.09.2017 15:43
Q: Milloin homomies ei esitetä/esiinny ilman paitaa tai jollain tavalla objektina?

A: Silloin, kun hän ei vastaa homojen käsityksiä komeusihanteista.
  yx (ei rekisteröitynyt) • 22.09.2017 11:02
Q: Milloin oletusheteromies ei esitetä/esiinny ilman paitaa tai jollain tavalla objektina? + Milloin oletusheteronainen ei esitetä/esiinny niukoissa vaatteissa tai jollain tavalla objektina?

A: Silloin, kun hän ei vastaa oletusheteroiden käsityksiä komeusihanteista / kauneusihanteista.

Uutisen kuvista sitten. Komeintahan miehessä on useimmiten silmät.
Sen sijaan nuo tatuointimäärät kropassa jakavat maailmallakin linjoja sekä terveyden että estetiikan suhteen - mutta toisaalta kvartaaleittain vaihtuvat vaatemuodit ja jopa ikuiseksi puettavat tatuoinnit ovat melkoinen aikaperspektiiviero-trendi, joten ehkä noissa noinkin äärimmäiset vastakohdat viehättävät joitain.
  human • 25.09.2017 00:01
Hupaisaa vääntöä ja mukapoliittisesti korrektia sanailua. Pointtisi ilmeisesti oli, kun "oletusheterotkin" näin tekevät niin se on hyvä juttu? Ongelma kuitenkin on siinä, että näitä epärealistisia vartalo-olettamuksia luovat usein homosuunnittelijat, ja mielikuvaa pidetään yllä muotilehdissä ja mallimarkkinoilla. Sama ilmiö näkyy homojen alakulttuureissa, joissa räikeämpänä ulkonäköpaineista vapautunutta karhumiehiä luokitellaan vatsan koon mukaan.

"Komeintahan miehessä on useimmiten silmät."

"Oletushomot" usein kertovat, miten he kiinnittävät ToF kuvissa huomion katseeseen, miten tärkeää katse kuvissa on kun taas "oletusheterot" kiinnittävät huomion kullin kokoon.
  yx (ei rekisteröitynyt) • 25.09.2017 11:16
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy