ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Rooman EuroPridessa 400 000 osanottajaa. Kroatiassa väkivaltaa.

Sami Mollgren • 11.06.2011 22:12 UUTISET: PRIDE
Italian pääkaupungissa Roomassa järjestettiin suurtapahtuma. Mukana oli myös supertähti Lady Gaga. Kroatian Splitissä puolestaan useita ihmisiä loukkaantui, kun pridea vastustanut joukko hyökkäsi kulkuetta vastaan.

Italian Roomassa jättitapahtuma

Roomassa järjestettyyn EuroPride-tapahtuman paraatiin osallistui 400 000 ihmistä. Paraatissa oli mukana myös supertähti Lady Gaga, joka myös esiintyi yleisölle.

Muutamakymmenpäinen ryhmä järjesti Rooman keskustassa vastamielenosoituksen.

Kroatian Splitissä väkivaltaa

Kroatian Splitissä parinsadan ihmisen suuruinen paraati sai poliisien läsnäolosta huolimatta kimppuunsa väkijoukon, joka heitteli pride-kulkueeseen kiviä ja pulloja. Monia ihmisiä loukkaantui ja päällekarkaajia pidätettiin.

Kroatian pääkaupungissa Zagrebissa järjestetään pride-kulkue 18. kesäkuuta. Zagrebissa rauhallisesti sujuneita pride-tapahtumia on järjestetty vuodesta 2002 lähtien.

www.hs.fi
www.vecernji.hr
www.hrt.hr


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy