ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Romneyn ´kepponen´ homo-opiskelijaa kohtaan

vaeltaja2006 • 10.05.2012 19:32 • päivitetty: 10.05.2012 20:30 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Kauan ei Romney päässyt kehittelemään Obaman ja homoavioliittojen vastaista kampanjaa, kun tuli Washinton Postin juttu Romneyn nuoruudesta. Eliittikoulussa Cranbrook Schoolissa 1965 Romney kavereineen leikkasi homona pitämältään opiskelijalta tämän letin pois. Opiskelijan tukka oli värjätty vaaleaksi.

Romney oli kiihkoillut: "Hän ei voi näyttää tuollaiselta. Se on väärin. Katsokaa häntä". Opiskelija oli taivuttanut tukkansa toisen silmän yli. Viisi entistä koulukaveria kertoo Washington Postsille, miten sakset suhahtelivat opiskelija- asuntolassa. Romney johti joukkiota.

Tapahtuma oli aika väkivaltainen, koska vaaleatukkainen opiskelija John Lauber pakotettiin lattialle leikkauksen alkaessa. Lauber huusi apua, mutta Romney leikkasi. Viisi opiskelijaa kertoo tapahtuman samanlaisena. (neljän kertomus on äänitteenä: Friedemann, now a dentist; Phillip Maxwell, a lawyer; Thomas Buford, a retired prosecutor; and David Seed, a retired principal). Yksi sanoo: Se oli alhainen temppu. Romneylle ei tullut mitään rangaistusta.

Lauber kertoi myöhemmin David Seedille, että tapahtuma oli hänelle erittäin traumaattinen. Seed pahoitteli Lauberille, ettei puuttunut tapahtumien kulkuun. Lauber kuoli vuonna 2004.

Republikaanien yksi edustaja sanoo, ettei Romney muista tapahtumaa. Romney tulee olemaan Obaman todennäköinen vastaehdokas presidentinvaaleissa marraskuussa.

www.washingtonpost.comWashington Post käynnisti tapahtumasta mielipidekyselyn. Seuraamme sitä
www.washingtonpost.com

Romney on nyt pyytänyt anteeksi toimintaansa: Hän sanoo olevansa nyt aivan eri ihminen. On vaimo ja viisi poikaa ja viisi miniää ja 18 lastenlasta.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kiusaaja on kiusaaja riippumatta siitä käyttääkö hän uhriaan kohtaan fyysistä vai henkistä väkivaltaa. Homojen syrjintä laissa on henkistä väkivaltaa. Romneyn halu satuttaa homoja ei ole muuttunut miksikään.
  Homopallero (ei rekisteröitynyt) • 10.05.2012 21:46
On hyvä että media toimii aktiivisesti ja kertoo mitä Mitt Romney on tehnyt eliittikoulussa opiskellessaan.

Havaintojeni mukaan tuo periamerikkalainen tapa kerskailla noilla iänikuisilla perhesuhteilla ja penskojen sekä penskanpenskojen lukumäärillä on levinnyt myöskin suomalaiseenkin politiikkaan. Ottaen huomioon että Suomessa on miljoona yksinelävää henkilöä sellainen käyttäytyminen tuntuu suoraan sanoen yksinäisten ja "poikkeavien" ihmisten vähättelyltä ja suoranaiselta stigmatisaatiolta!
  ERKKI - VAASA (ei rekisteröitynyt) • 12.05.2012 00:29
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy