ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Rillit huurussa -tähti tuli virallisesti kaapista

Ossi Halme • 25.05.2012 00:15 • 3 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT

Jim Parsons v. 2009 Comic Con -tapahtumassa (kuva: CC/Kristin Dos Santos)
Suomessa Sub-tv:n esittämän suositun ja Emmy-palkitun Rillit huurussa –sarjan (The Big Bang Theory) tähtiin kuuluva, nörtti-Sheldonia esittävä Jim Parsons tuli kaapista New York Timesin haastattelussa.

39-vuotias teksasilainen oli N.Y. Timesin haastateltavana, sillä hän esittää ”The Normal Heart” –näytelmässä gay-aktivistia. Toimittaja oli tiedustellut näyttelijältä, että onko tällä mitään yhtäläisyyksiä roolihahmoonsa. Miehen vastauksena oli, että hänkin on ollut jo 10 vuoden ajan parisuhteessa miehen kanssa.

Vaikka asia on ollut jo melko yleisessä tiedossa, ”Sheldon Cooper” ei ole siihen aikaisemmin ottanut mitään julkista kantaa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Sheldon Cooper on ehdottomasti paras hahmo koko sarjassa.
  Homopallero (ei rekisteröitynyt) • 25.05.2012 12:13
Kirjoittajana mietein jutun uutisarvoa ja tulin siihen tulokseen, että lyhyestä jutusta ei haittaakaan ole. Se on itse asiassa selventävä tilanne, kun asia on "virallinen".

Varsinkin Yhdysvalloissa nähdään näitä huisin hauskoja tilanteita, joissa toimittaja tietää, että haasteltava tietää toimittajan tietävän. Varmasti myös kuvaaja, kuvausassistentti ja kaikki muutkin tietävät, että haastateltava tietää heidän tietävän. Mutta jos asiaa ei ole virallisesti otettu puheeksi, niin sitä pääsee äkkiä moikkaamaan käräjätuomaria. Yksityiselämää loukkaavan tiedon -paikkansakin pitävän- levittämisestä saa maksaa. Ja USA:n vahingonkorvausjärjestelmä on luonteeltaan punitatiivinen eli rankaiseva, ts. kuuluisissa suurissa korvauksissa on mukana eräänlaista "sakkoa". Suomessahan voi tehdä ties mitä, mutta korvaus lasketaan kuin naudanlihan kilohinta lähikaupassa.

Suomalaisesta lööppi- ja juorulehdistöstä en sano muuta kuin sen, että kerrankin kannet vastaavat sisältöä, ainakin mitä tekstin tasoon tulee.
  Ossi Halme • 25.05.2012 12:38
:) hyvä kun uskalsi kertoa olevansa homo
  lesbotyttö798 • 07.06.2012 02:49
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy