ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Riita vuokrasopimuksesta: Tallinnan Vanilla Lounge sulki ovensa

Sami Mollgren • 01.07.2016 21:45 UUTISET: VAPAALLA • EU

kuva: Vanilla Lounge
Keväällä Tallinnaan avattu suomalaisten pyörittämä Vanilla Lounge -baari on sulkenut ovensa kesäkuun lopussa.

Asiasta kertoo Tallinna24-sivusto.

Vanilla Loungen toinen omistaja Jani Nieminen kertoo Tallinna24:lle, että baari jouduttiin sulkemaan vuokrasopimuksesta syntyneiden erimielisyyksien vuoksi.

Vanilla Lounge toimi suomalaisen Satumaa-karaokebaarin alakerrassa, ja Vanilla Loungella oli sen kanssa vuokrasopimus. Nieminen katsoo vuokrasopimuksen päättyneen kyseenalaisesti.

Tallinna24 kertoo ettei baari kohdannut vastustusta paikallisten taholta, eikä asiakkaistakaan ollut pulaa.

Nieminen kertoo sosiaalisessa mediassa, että Vanilla Lounge on entisessä paikassaan suljettu, eikä tule sinne enää avautumaan. Tallinna24:lle Nieminen kertoo toivovansa, että baari voisi jatkaa toimintaansa toisaalta. Uusi tila on hänen mukaansa haussa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy