ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Riika: Pride-marssi aidan taakse

vaeltaja2006 • 25.04.2008 06:33 UUTISET: PRIDE
Latvian pääministerin toimisto ja ja integraatioministeri ovat ilmoittaneet, että toukokuun viimeisenä päivänä Pride- ja tasa-arvomarssi tapahtukoot suljetussa ja aidoin ympäröidyssä Vermanesin puistossa samalla tavalla kuin viime vuonna. Keskustan kaduille ei ole asiaa. Latvian ihmisoikeuksien keskus kritisoi näitä poliitikkoja. Erityisesti integraatioministerin puheet ärsyttävät ihmisoikeusväkeä. Integraationimisteri Oskars Kastens on puolueesta (Latvian Ensimmäinen Puolue), joka on kaikkein suvaitsemattomin Latvian puolueista. Suvaitsevaisuuden edistäminen on jätetty sellaisen puolueen ministerille. Jälleen pukki kaalimaata vartioimassa.

Tällä viikolla pride-järjestäjä Mozaika lähetti avoimen kirjeen latvialaisille ja eurooppalaisille viranomaisille sekä Latvian presidentille Valdis Zatlersille. Kirjeessä esitettiin huoli integraatioministeristä, joka on kykenemätön edistämäään suvaitsevaisuutta ja integraatiota Latviassa. Erityisesti homo- ja biseksuaalit on kokonaan jätetty integraatioprosessin ulkopuolelle. Tällä hetkellä ministeri Kastens ilmaisee vastenmielisyytensä tätä ryhmää kohtaan jo täysin avoimesti.

(UkGayNews)


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy