ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Ricky Martin on jälleen sinkku

vaeltaja2006 • 03.01.2014 15:26 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Torstaina vahvistettiin, että 42-vuotias Ricky Martin ja pörssimeklari Carlos Gonzasles ovat päättäneet erota. He ovat olleet kolme vuotta yhdessä. Ricky Martinin tiedottaja kertoi, että päätös erosta syntyi ennen joulua, mutta heitä edelleen yhdistävät ystävyys ja yhdessä koetut elämykset. Enempää asiasta ei tulla tiedottamaan.

Twitterissä laulaja on jo vihjaillut tulevasta erosta. Twitterissä hänellä on kymmenen miljoonaa seuraajaa.

Ricky Martin tuli kaapista maaliskuussa 2010. Hänen neuvonantajansa olivat aikaisemmin estelleet häntä kertomasta totuutta, koska pelättiin fanien katoavan. Samoihin aikoihin hän alkoi liikkua Gonzalesin kanssa, ja vuotta myöhemmin huhuttiin jo heidän avioitumisestaan. Ricky Martin haki Espanjan kansalaisuutta ja Espanjassa avioliitto olisi ollut mahdollinen.

Vielä vuosi sitten Ricky Martin kehui kumppaniaan. Nyt hän kuitenkin jää yksin kasvattamaan viisivuotiaita kaksospoikia Matteota ja Valentinoa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Nykyään laulajilta ei tule uutta sinkkua, niistä tulee sinkkuja! :-D
  SaintJudy • 04.01.2014 17:54
Sääli, ne oli niin söpöjä yhdessä.
  TeemuAleksi • 08.01.2014 21:52
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy