ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Ricky Martin avioon

Sami Mollgren • 11.01.2018 17:56 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI

Ricky Martin ja Jwan Yosef (kuva: Frederick M. Brown / AFP / Lehtikuva)
Puerto Ricosta kotoisin oleva poplaulaja Ricky Martin ja ruotsinsyyrialaisen kuvataiteilija Jwan Yosef ovat solmineet avioliiton.

Marraskuussa kihlautunut pari on seurustellut kaksi vuotta.

Itse vihkiminen tapahtui salassa, mutta keväällä kerrotaan olevan varsinaisen hääjuhlan aika.

Taiteilijanimellä Ricky Martin paremmin tunnettu Enrique Martin Morales, 46, kertoi maaliskuussa 2010 julkisesti olevansa homo. Ennen kaapistatuloa huhut laulajan seksuaalisesta suuntautuneisuudesta olivat velloneet vahvoina.

Perheensä mukana Ruotsiin lapsena muuttanut Yosef puolestaan on opiskellut maalaustaidetta Tukholmassa ja Lontoossa, joista jälkimmäisessä hän nykyisin työskentelee.

Vuonna 1999 julkaistu ensimmäinen englanninkielinen sooloalbumi Ricky Martin ja varsinkin siltä lohkaistu single Livin' la Vida Loca nostivat Ricky Martinin tähtitaivaalle sekä Pohjois-Amerikassa että Euroopassa.

Ricky Martinilla on sijaissynnyttäjän synnyttämät pian 10-vuotiaat kaksospojat.

Päivitys: Poistettu ilmeisesti virheellinen tieto Yosefin muusta nimestä


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
"Yosef puolestaan on oikealta nimeltään Ras al-Ayn"

Uutisessa on tuossa virheellinen tieto (mikä näkyy toistuvan virheenä medioissa kautta linjan), sillä Jwan Yosef (tai Ciwan Yûsif) on puolison oikea nimi ja Ras al-Ayn sensijaan on hänen syntymäkotikaupunkinsa Koillis-Syyriassa, Rojovanin kurdialueella.
Hän on kurdi- ja armenialaissukua. Jwan tarkoittaa komeaa/kaunista kurdin soranin murteella.

Ks.: kurdi-wikipediassa Jwan_Yosef : ku.wikipedia.org
(tuollakin kerrotaan hänen avioitumisestaan)
Ras al-Ayn kaupunki: en.wikipedia.org

Ensi viikolla torstai-iltana 18.1. pääsemmekin sitten tanssimaan Hercussa kurdien monisatavuotisen häälaulun remix-version tahdeissakin ja muutaman muunkin kurdien tanssikappaleen, täkäläisten kurdi-homojen seurassa.

Joten sitäkinmyöten Avio-onnea Ciwan:lle ja Enrique:lle!

Kommenttia muokattu: 12.01.2018 klo 18:59
  human • 11.01.2018 21:11
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy