ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Ricky Martin astui ulos kaapista

Ossi Halme • 30.03.2010 01:11 • 3 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Vuonna 1999 kansainvälisen läpimurtonsa tehnyt latinolaulaja Ricky Martin on ilmoittanut olevansa homo. Artisti ilmoitti asiasta kotisivuillaan julkaistussa pitkähkössä lausunnossa, joka oli kirjoitettu sekä englanniksi että espanjaksi.

Selväsanaisella lausunnollaan Martin haluaa päättää sitkeät huhut seksuaalisesta suuntautumisestaan. Ajankohdasta hän toteaa, että "tämän aika ei ollut 10 tai 5 vuotta sitten, vaan nyt". Hän päättää lausuntonsa toteamalla olevansa "onnekas homoseksuaali mies ja siunattu siitä, että on kuka on".

38-vuotiaalla puertoricolaislaulajalla on kaksi sijaissynnyttäjän avustuksella hankittua lasta.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hyvä näin.
  smo • 30.03.2010 07:27
Tuskin tuli yllärinä kellekään.

Hyvä Ricky!
  Codpiece • 30.03.2010 15:39
Toisaalla olleessa nettiäänestyksessä 17 ilmoitti olleensa yllättyneitä ja 115 ilmoitti että ei tullut yllätyksenä (22 vastasi "who?").

"Some nice publicity for his forthcoming book."
"I knew Ricky martin was gay before he knew, so who cares. "
"I love that he's so "proud to be gay" that he's only now admitting it. "
"he gayed up the 98 world cup with his swinging hips and his fervid latin rhythms
that is why France defeated Brazil and that is why Ronaldo is now a fat, lazy cokehead who sleeps with transexual street hookers "
jne.
  millikan • 30.03.2010 20:20
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy