ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Ravintola dtm täytti 17 vuotta - CatCat esiintyi

Sami Mollgren • 10.10.2009 09:28 TAPAHTUMARAPORTIT • KOTIMAA
Helsingin vanhin sateenkaarikansalle suunnattu baari juhli 17-vuotista taivaltaan perjantaina 9. lokakuuta.

Toistasataa metriä pitkä jono kiemurteli pitkin Isoa Roobertinkatua alkuillasta. Kahdeksalta alkoi syntymäpäivien VIP-tilaisuus, kymmeneltä ovet avautuivat kaikille ja keskiyön aikaan esiintyi synttäreillä CatCat-duo.

CatCat, eli Virpi ja Katja Kätkä edustivat Suomea Euroviisuissa vuonna 1994 kappaleella "Bye Bye Baby". Silloin kappale ylsi sijalle 22. Nyt suomalainen dance-iskelmä innosti väen tanssilattialla tanssimaankin - vaikka helppoa se ei tungoksen vuoksi ollutkaan..

Koska dtm-ravintolan historia alkaa 90-luvulta (sieltä Annankadulta), oli teemana 1990-luku. Jonkin verran vierailla näkyikin vuosikymmeneltä tuttuja vyölaukkuja, kampauksia ja muutakin tuon ajan tyyliä - tai "tyyliä". Myös musiikkitarjonta oli tiukasti 1990-lukua; 2 unlimited, Spice Girls, Ace of Bace jne...


Esiintymisasut olivat aidot; ne samat, jotka olivat yllä kun CatCat toi Dublinissa Suomelle 11 pistettä ja 22. sijan. Sillä päästiin onnekkaasti Hollannin, Viron ja Liettuan ohi.
CatCat - ja salin täydeltä yleisöä
CatCat esiintyi. Myös dtm:n johtajatar Markku Valtanen oli lavalla.
Yleisöä

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy