ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Ravintola dtm sai uuden ravintolapäällikön

Sami Mollgren • 26.02.2016 15:55 • 11 kommenttia. UUTISET: VAPAALLA • KOTIMAA

Nykyinen dtm avattiin alkuvuodesta 2012. Nyt yökerho on saanut uuden ravintolapäällikön.
Helsingin Mannerheimintien varrella toimivan Ravintola dtm:n ravintolapäällikkönä aloittaa maaliskuun alussa Markus Hakala. Asiasta kerrotaan ravintolan Facebook-sivulla.

- Odotan innolla päästä kehittämään legendaarista dtm:ää entistäkin paremmaksi. Haluan, että dtm on paikka, jossa on paitsi kaupungin parhaat bileet, myös kaupungin parhaat drinkit ja kiinnostavin ohjelma, sanoo Hakala.

- Yökerhobisneksessä eletään haastavia aikoja, mutta dtm on onnistunut pysymään Helsingin homoyöelämän ykkösenä vuodesta toiseen. Laakereille ei pidä kuitenkaan jäädä lepäämään, vaan pitää uudistua jatkuvasti. Kaikenlaista uutta on varmasti tulossa

Helsinkiläinen 32-vuotias Hakala on toiminut viimeksi Hämeenlinnassa sijaitsevan UP-ravintoloiden ravintolapäällikkönä.

Nykyinen, nykyisellä omistajapohjalla toimiva dtm avasi ovensa 1. helmikuuta 2012 Helsingin Mannerheimintie 6:ssa.

Yökerhon juuret ovat keväällä 1984 perustetun Ravintola Oy Afroditen omistamassa Helsingin Isolle Roobertinkadulle 4.7.1984 avatussa Gay Gambrinissa. Toiminta siirtyi Annankadulle vuonna 1992 aloittaneeseen Don´t Tell Mama -yökerhoon, joka sittemmin muutti nimensä jo aiemmin vakiintuneeseen muotoon "dtm" - ja muutti toimipaikkansa vuonna 2002 Isolle Roobertinkadulle.

Päivitys 27.2.2016 klo 04.07: Täsmennetty Gay Gambrinin ja sen omistavan yhtiön alkuajankohtia.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
"Odotan innolla päästä kehittämään legendaarista dtm:ää entistäkin paremmaksi. Haluan, että dtm on paikka, jossa on paitsi kaupungin parhaat bileet, myös kaupungin parhaat drinkit ja kiinnostavin ohjelma, sanoo Hakala."

Tuo jää toteutumattomaksi haavekuvaksi nyt, kun uusi Hercules avattiin Pohjoinen Rautatiekatu 21B :hen.
Sitä paremmaksi DTM ei nykyisessä paikassaan millään ilveellä pääse.

Mutta hyvä sinällään että HLBT-yökerhoja on Helsingissä liki kolmekin - vs. koko Suomen asukasmäärän kokoinen lähinaapuri Pietari, jossa on vain yksi.

Kommenttia muokattu: 26.02.2016 klo 16:30
  human • 26.02.2016 16:28
Täsmennykseksi seuraavaa: GayGambrinin ovi avattiin 4.7.1984 klo 19. Jono ulottui yli pihan kadulle saakka.
  Jorma Hentilä (ei rekisteröitynyt) • 27.02.2016 01:04
Nimimerkin "human" yksityinen mainoskampanja Herculeksen puffaamiseksi on jo tullut täysin selväksi. Älköön nyt kuitenkaan nuolaisko ennen kuin tipahtaa. Toivottavasti paikka ei oikeasti profiloidu vain yhdenlaista käyttäytymistä ja ilmiasua suvaitsevien jääräpäiden kokoonntumisajojen foorumiksi. Kuten muuallakin on jo todettu, paikan suosio perustuu sen ajan mittaan muotoutuvaan asiakaskuntaan, ei hulppeisiin puitteisiin tai kirkkaisiin vilkkuvaloihin.
  Public eye • 27.02.2016 10:31
Täytyyhän sitä voida jostain innostua... :)
  smo • 27.02.2016 12:05
Olisko mahdollista, että Mannerheimintien DTM profiloituu uudeksi Mann's street kantisjengin jatkopaikaksi, koska se on lähellä? Itse en ole koskaan käynyt siellä, koska minulla on ollut sellainen mielikuva että se on nuorisodisko.
  1965 (ei rekisteröitynyt) • 27.02.2016 12:26
smo: Täytyyhän sitä voida jostain innostua... :)

Filosofi Esa Saarinen on joskus todennut: "Jos suomessa haluaan munata itsensä, kannattaa innostua jostakin." - Se tarkoittaa, että innostunut lyödään kyllä matalaksi tavalla tai toisella. Ja siinä on kyllä vinha perä. :)
  1965 (ei rekisteröitynyt) • 27.02.2016 12:37
Huhujen mukaan Mann's Street saatetaan tuossa lähitulevaisuudessa kuopata, kunhan Herculeksen alakerrankin remontti valmistuu ja sen tilapäinen aukiolo nyt 18 - 04 laajentuu siihen 14 - 04 aikaan, joten se siitä ; )

Eikös Public eye:nki mielestä ole hyvä olla ihan aidon oikeasti Gay-Nightclub, eikä vain bissis-demari : ) Toki se olisi hyvä juttu jos uusi Herculet pitää jatkossakin pe-la sen aiemman 24v ikärajan, niin ei-homot eivät sinne mene, vaan ne menevät demariin nuorempien perään...

Ja todella hyvästähän on hyvä innostua - jopa Homo-Suomessa ; )

demarihan voi mainiosti myös profiloitua jatkossa entistäkin syvemmin trans-drag-bissis-Mekaksi.

p.s. taannoin hehkutin jonkin verran myös manskulle dtm:n tuloa, mutta myönnettäköön että silloin se hehkutus ei ollut paikan arvoista, kun tuo manskun demari aikalailla lerpahti illanviettopaikkana, eikä siitä miehekästä paikkaa kyennyt tulemaan ;D

Kommenttia muokattu: 27.02.2016 klo 13:18
  human • 27.02.2016 13:07
Olisi sääli jos Mann's Street lopetetaan. Se on omalla tavallaan persoonallinen tavis-homojen kantapaikka, eli liian hieno eikä räjähtänyt, mutta toimii. Siinä on sijaintinsa puolesta vähän salakapakka-fiilistä, ja se on vaan hieno asia, tänä lattean sateenkaari-avoimuuden aikana.
  1965 (ei rekisteröitynyt) • 27.02.2016 13:19
On jännä, miten aina välillä entiset vähemmän hlbti-vähemmistöille tilaa antaneet ajat glorifioidaan tai ainakin nostalgisoidaan. Haikaillaan vaikkapa kielletyn hedelmän maistamisen jännitystä.

Jotkut ovat minulle kertoneet entiseen aikaan vallinneesta nykyistä voimakkaammasta yhteisöllisyydestä. Siinä muodossa tiivis koko skeneä koskenut henki lieneekin hälvennyt. Toisaalta samalla on kaatunut raja-aitoja.

Ja on ehkä aika myös kullannut muistoja; karkit maistuvat paremmilta, jos niitä ei ole aina tarjolla.
  smo • 28.02.2016 18:51
smo, olen monet kerrat lähtenyt Manniselta ja kironnut koko mestan - tähän räkälään en tule enää ikinä! Mutta on siinä mestassa hyvääkin, eli sijainti, sijainti ja sijainti on ihan parasta. Jos Manninen lopettaa, se ei heilauta mun elämää sinne eikä tänne. Ja nyt tuntuu siltä, että uusi Herccu on liian kaukana mukavuusalueeltani. Mutta katsotaan mitä aatoksia kevät ja kesä tuo tullessaan….

Menneitä en yleensä haikaile. Nykyisin kaikki on paremmin kuin ennen. Olen itsekin parempi, tasapainoisempi, itsevarmempi ja onnellisempi kuin nuorempana.
  1965 (ei rekisteröitynyt) • 28.02.2016 19:36
"DTM profiloituu ... minulla on ollut sellainen mielikuva että se on nuorisodisko."

Limudisco.
  Cadence (ei rekisteröitynyt) • 05.03.2016 21:39
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy