ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Ranska osoitti kunnioituksensa surmatulle poliisille

vaeltaja2006 • 25.04.2017 23:40 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Xavier Jugelén virallisessa muistojuhlassa olivat läsnä presidentti Hollande, pääministeri Cazeneuve ja muita henkilöitä maan johdosta. Muistotilaisuus pidettiin Pariisin poliisiprefektuurin pihalla.

Xavier Jugelén sarkofagia peitti Ranskan lippu. Presidentti Hollande myönsi Jugelélle postuumisti kunnialegioonan kunniamerkin. Jugelé ammuttiin poliisiautoon viime viikolla Champs Elyseellä Pariisissa.

Eräs Jugelén kolleega, joka ampumahetkellä oli juuri aloittamassa työvuoroaan, muistelee häntä myönteisesti. Hän oli elämänasenteeltaan iloinen, hymyili aina. Ranskalaiset lehdet ovat kertoneet, että Jugelé oli PACS-siviililiitossa erään diplomaatin kanssa ja he olivat juuri adoptoineet perheeseen pojan.

Muistotilaisuudessa olivat mukana myös aikaisempi presidentti Sarkozy, aikaisempi pääministeri Valls ja uudet presidenttiehdokkaat Emmanuel Macron ja Marine Le Pen.Päivitys 27.4.:
Ammutun poliisin puolison muistopuhe on Helsingin Sanomien uutisena keskiviikkona 26.4.2017

www.hs.fi


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kiinnostuneille ja ranskaa lukeville lisätietoa Xavierista. BBC:n mukaan hän olisi ollut työvuorossa jo myös Bataclanin terroriskun aikaan.

www.huffingtonpost.fr
  Decoctor Sokal (ei rekisteröitynyt) • 26.04.2017 14:33
Puhe löytyy englanniksi tekstitettynä Channel4News Twitter sivulta.
  Or (ei rekisteröitynyt) • 26.04.2017 19:46
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy