ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Rainbow Colours -valokuvanäyttely Helsingin Karhupuiston Kulmakahviossa

Sami Mollgren • 02.06.2017 09:29 • 1 kommentti. VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Rainbow Colours -näyttely Bear Park Cafe - Kulmakahviossa 25.5.-22.6.2017 (kuva: Pekka S. Reunanen)
Valokuvaaja Pekka S. Reunasen Rainbow Colours -valokuvanäyttelyssä Helsingin Karhupuistossa sijaitsevassa Bear Park Cafe - Kulmakahviossa on esillä värikkäitä ja iloisia kuvia eri maiden Gay Pride -tapahtumista ja Etelä-Amerikan nuorista miehistä.

Näyttely on esillä 22.6.2017 asti. kahvion aukioloaikoina.

- Valokuvieni tarkoitus on auttaa katsojaa nousemaan päivittäisten rutiinien yläpuolelle ja katsoa elämää eri perspektiivistä. Kuvat heijastelevat fantasia- ja unimaailmaa vaikka ovatkin ankkuroituneet konkreettisiin elämän aiheisiin, kertoo Reunanen.

- Suomalainen Pekka S. Reunanen on maailmanmatkaaja joka elää Buenos Airesin ja Helsingin välillä. Asuttuaan viisi vuotta Portugalissa ja 10 vuotta Kaakkois-Aasiassa sekä suoritettuaan lakitieteen maisterin tutkinnon, hän jatkoi opiskelemaan valokuvausta Buenos Airesiin Argentiinaan, jossa suoritti myös tutkinnon.

- Reunasen kansainvälinen uransa sisältää yksityis- ja yhteisnäyttelyitä Euroopassa, USA:ssa ja Etelä-Amerikassa. Inhimillinen tekijä on poikkeuksetta läsnä hänen valokuvissaan. Elämän kulku, elämä itse ja ihmiset näyttävät inspiroivan häntä.

(kuva: Pekka S. Reunanen)
(kuva: Pekka S. Reunanen)

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Pekka Reunasella oli näyttely Hugos Roomissa vuonna 2013. Silloin hän kertoi lisää kuvistaan

ranneliike.net
  vaeltaja2006 • 03.06.2017 04:14
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy