ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Radiokanava etsii radiohäihin myös sateenkaariparia

Sami Mollgren • 21.04.2017 19:10 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

´Suomen suurimpiin häihin´ voivat nyt päästä myös samaa sukupuolta olevat parit. (Kuvakaappaus Instagramista)
Myös samaa sukupuolta olevat voivat ilmoittautua halukkaaksi pääsemään vihille neljän radiokanavan järjestämissä "Suomen suurimmissa häissä".

Radiohäiden takana ovat Radio Nova, Radio City, Iskelmä ja SuomiRock.

Vihkimisen on määrä tapahtua perjantaiaamuna 16. kesäkuuta 2017 radiokanavien suorassa lähetyksessä. Vastaavanlainen tapahtuma järjestettiin myös vuotta aiemmin.

- Suomen suurimmat häät tulee taas ja me haetaan jälleen paria, joka olisi valmis menemään naimisiin suorassa radiolähetyksessä, kertovat Radio Cityn aamujuontajat Mikko Honkanen ja Ville Kinaret videolla.

- Nyt kun on tasa-arvoinen avioliittolaki, me voidaan vihkiä ketä tahansa, toteavat Honkanen ja Kinaret.

Ilmoittautuminen on käynnissä 7. toukokuuta asti.Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy