ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Pyykkinarut riippumaan

vaeltaja2006 • 27.02.2017 11:19 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Pyykkinaru on Heidi Lunabban ja Ilar Gunilla Perssonin yhteisötaidehanke. Sateenkaarenväristä pyykkiä ripustamalla osoitetaan ystävällistä suhtautumista LHBTQI-ihmisiin ja muihin vähemmistöihin sekä uuteen avioliittolakiin.

Pyykkinarulla voi kuivattaa tekstiilejä, myssyjä, sukkia, paperisuikaleita tai mitä tahansa, missä on eri sateenkaaren värejä. Tähän taidetempaukseen osallistutaan ripustamalla pyykkinaru näkyvälle paikalle. Se voi olla puisto, julkisen rakennuksen ympäristö, oma puutarha, parveke, näyteikkuna, baarin sisäänkäynti, jne. Voi olla myös muuta sommittelua sateenkaaren väreissä: mukisarja, muovi- tai kangaskassit, kirjasarja, kynttilät - mitä tahansa, jossa toteutuu ainakin osa sateenkaaren väreistä. Täydellisyys ei ole pääasia, vaan hyvä tarkoitus.

Pyykkinaruista otetaan kuvia ja julkaistaan sosiaalisessa mediassa; sillä tavoin tieto leviää. Kaikki toivotaan mukaan kuvaamaan ja julkaisemaan pyykkinarukuvia.

Pyykkinaruja on ripustettu viime vuosina erilaistsen pride-tapahtumien yhteydessä.

Keräsimme muutaman kuvaesimerkin twitteristä, osoitteesta #tvattlina.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Muistakaa kirjopesu, ei valkopesu..
   (ei rekisteröitynyt) • 05.03.2017 14:49
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy