ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Pyrkivätkö venäläiset vaikuttamaan Ranskan presidentinvaaleihin?

vaeltaja2006 • 09.02.2017 07:43 • 4 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Ranskan presidentinvaaleissa keväällä entisistä puolueista riippumattomalla Emmanuel Marconilla on hyvät mahdollisuudet. Venäläinen media kuitenkin alkoi kirjoitella hänestä homojuoruja. Hän ilmeisesti ei ole ”Venäjän ehdokas”.

Emmanuel Marconin nousu suosikiksi on tapahtunut nopeaan tahtiin, mutta nyt on tullut outoja ongelmia. Hänen väitetään elävän kaksoiselämää. Huhun mukaan hän on oikeastaan homo ja suhteessa Radio Francen pääjohtajaan Mathieu Galletiin, joka on tiettävästi avoimesti homo..

Huhun lähde on tiedossa. Wikileaksin perustaja Julian Assange antoi haastattelun venäläiselle lehdelle, Isvestijalle ja kertoi ”kiinnostavia tietoja Marconista”. Niitä oli kuulemma löytynyt Hillary Clintonin sähköposteista, joita paljastettiin USAn vaalitaistelun aikana. Ainoa, mikä on varmaa, on, että Clintonin kampanjapäällikkö oli lokakuussa Pariisissa palaverissa, jossa oli mukana mm. ent. Ranskan pääministeri Manuel Valls ja Emmanuel Marcon.


Venäläinen media otti heti kopin Assangen antamista vihjeistä. Marconin yksityiselämästä alettiin kertoa homojuttua, ja poliittisesti hänet kuvattiin globalisaation kannattajaksi ja amerikkalaispankkien lobbariksi. Venäläisten tavoitteena on ilmeisesti se, että jotkut piirit Ranskassa eivät äänestäisi Marconia. Venäläisten suosikki on Marine Le Pen.

Saksalaislehti Frankfurter Allgemeine kirjoitti näistä huhuista eilen keskiviikkona. Asiaa on käsitelty myös ranskalaisessa ja englantilaisessa mediassa.

www.faz.net

Venäläinen media selostaa nyt Marconin yksityiselämää. Hän on naimissa entisen ranskan kielen opettajansa kanssa. Opettaja on 24 vuotta vanhempi. Ranskan republikaanien kansanedustaja on kertoillut venäläiselle mediatalo Sputnikille, että Marcon on ranskalaislehtien lellipoika. Avoimesti homo liikemies Pierre Bergé tukee häntä. Taustalla on siis vahva gay-lobbaus. Venäläisten mukaan Marcon on näin ollen sotkeutunut ei-perinteisiin suhteisiin.Taustaa

Ranskan presidentinvaaleja huhti-toukokuussa odotetaan suurella mielenkiinnolla. Vaalitulos voi vaikuttaa ratkaisevasti EU:n tulevaisuuteen. Viime marraskuussa entinen pääministeri François Fillon valittiin oikeiston Tasavaltalaisten ehdokkaaksi. Hän nousi heti ennakkosuosikiksi vastaehdokkaansa, kansallisen rintaman populistisen Marine Le Penin rinnalle. Fillonin uskottiin päihittävän Marine le Penin, jonka keskeisenä tavoitteena on Ranskan EU-jäsenyyden murtaminen.

Nyt Fillon on joutunut korruptioskandaaliin (sukulaisten suosimista) ja hänen mahdollisuuksiaan pidetään nyt huonompina. Tammikuussa ilmaantui uusi ehdokas, 39-vuotias Emmanuel Macron, josta nopeasti tuli suosituin nuori poliitikko. Hän kisaa ainakin tämän hetken galluppien mukaan tasaväkisenä Fillonin rinnalla. Edelleen uskotaan, että ensimmäisellä kierroksella Marine le Pen voittaa, mutta toisella kierroksella äänet menevät kakkosehdokkaalle, Fillonille tai Marconille.

Le Pen on muukalais- ja EU-vastainen, Fillon on arvokonservatiivi, ”tatcherilainen”. Marcon on entinen sosialistipuolueen jäsen, mutta hän erosi ja perusti oman Liikkeelle-puolueen. Puolueohjelman hän julkistaa vasta helmikuun lopulla.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tuo Emmanuel Marcon vs Venäjä on varsin outo tapaus, sillä hänhän on ollut Putinin Venäjän myönteinen puheissaan. Mutta Venäjä sitten ilmeisesti karsastaa hänen ?biseksuaalsiuuttaan ja Venäjän päätavoite ehkä on hajoittaa länsileiriä, eikä niinkään hakea sieltä Venäjälle ystäviä.

Emmanuel Macron kuittaili näin:

www.pinknews.co.uk

Kommenttia muokattu: 10.02.2017 klo 00:57
  human • 09.02.2017 23:43
Miten venäläiset vaikuttivat suomen vaaleihin viimeiset 100 vuotta? Sitä ei saa tutkia eikä siitä saa kertoa edes tänä vuonna 2017.
  Suomettunut ihmemaa (ei rekisteröitynyt) • 10.02.2017 16:35
Kuka kieltää?
  Public eye • 10.02.2017 18:50
Ehdokkaan nimi on kyllä Macron eikä Marcon.
  Homopallero • 10.02.2017 19:10
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy