ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Puolan lapsiasiamiehen uudet ehdotukset

vaeltaja2006 • 25.03.2008 19:33 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Puolan lapsivaltuutettu jatkaa omaa ristiretkeään. Vajaat pari vuotta sitten hän yritti kieltää Teletapit, koska näki Tiivi-Taavissa homomerkkejä. Lisäksi hän halusi luettelon ammateista, joihin ei hyväksyttäisi homoja. Yksi niistä oli opettajan ammatti.

Nyt lapsivaltuutettu Ewa Sowinska haluaa kieltää seksin alle 18 vuotiailta. Hän esitti tämän ajatuksen esitelmässä Lublinin katolisessa yliopistossa Itä-Puolassa. "Dziennik"-sanomalehti kertoi asiasta tänään. Asiantuntijat ja jopa konservatiiviset puolueet torjuvat ajatuksen. Siitä tulisi kuollut kirjain. Lakiasiantuntijat sanovat, että moni asia muuttuisi. Avioliitoikä Puolassa on 16. Avioparin pitäisi pidättäytyä ensimmäiset kaksi vuotta. Hallitusvastuussa olevasta puolueesta on tullut jyrkkä lausunto: Lapsiasiamieheksi pitäisi jatkossa valita kyvykkäämpi ihminen, jolla olisi kompetenssia ja joka voisi tehdä jopa lakialoitteita.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy