ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Pride-kulkueessa mukana oma rekka sateenkaarisenioreille

vaeltaja2006 • 28.06.2017 11:18 • 2 kommenttia. UUTISET: PRIDE

Sateenkaarisenioreille on tänä vuonna oma rekka.
Lauantain pride-kulkueessa on mukana oma rekka senioreille. Huonosti ja hitaasti liikkuville on jo aikaisempina vuosina toivottu omaa rekkaa tai bussia. Setan seniorityön koordinaattori Touko Niinimäki toivottaa kaikki seniorit rekkaan.

Seniorit on muutenkin huomioitu priden ohjelmistossa. Tiistaina oli muistelutyöaja Helsingin kaupunginmuseossa. Siellä muisteltiin sateenkaari-Helsinkiä 1970-80 -luvuilla. Kinaporin palvelukeskuksessa esitellään Setan seniorityötä keskiviikkona. Keskiviikkona klo 17-19 on myös sateenkaariseniorien tapaaminen Setan tiloissa Pasilanraitio 5:ssä Länsi-Pasilassa. Samaan aikaan keskiviikkona klo 17-19 ravintolamuseossa Kaapelitehtaalla muistellaan sateenkaarikansan ravintolaelämää.

Mummolaakso järjesti eilen tiistaina kokoontumisen legendaariseen Vanhan Kellarin karhukabinettiin, ja sunnuntaina on Ostrobotnialla Sherrykahvitanssiaiset klo 17.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hei, tämä on oikein hieno uutinen :) Minulle ainakin on toistaiseksi vielä liian vaikeaa kävellä kadulla ilman tukea. Istuminen kirjoituskoneen ääressä on aiheuttanut lanneselän vaurion. Mistä kohtaa tämä seniorirekka lähtee? Pitääkö siihen varata paikka?
  Olli Stålström (ei rekisteröitynyt) • 28.06.2017 15:13
Kuva viimevuotisesta sateenkaariseniorien rekasta odottamassa lähtöä Senaatinorlla.
www.facebook.com
  Public eye • 28.06.2017 23:56
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy