ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Polyamorinen perhe

vaeltaja2006 • 27.02.2011 06:47 • 1 kommentti. SATTUMAT
Tässä on uutinen niille, joille moniavioisuus on kuin punainen vaate. Vaimot (39 kpl) hoitelevat ruuanlaiton. Päivässä menee 30 kanaa, 60 kiloa perunaa ja 100 kiloa riisiä. Kaikki vaimot nukkuvat samassa suuressa makuuhuoneessa. Perheen pää on juuri etsiskelemässä 40. vaimoa. Ensimmäisen vaimon hän nai 17-vuotiaana. Hedelmällisimpänä vuonna tuli 10 vaimoa lisää.

Kyseessä on uskonnollinen yhteisö, johon kuuluu 400 perhettä. Tuloja saadaan lahjoituksina. Tämän perheen pää on myös lahkon johtaja.

Maailmassa on monenlaisia perhemuotoja. Nettisivulla alimmassa kuvassa on perheen pää ja kaikki vaimot. Onkohan se onnellinen perhe? Onko siellä polyamoriaa?


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Olisikohan Vaeltajan määritelmät hieman hukassa. Polyamoria.fi erottaa polyamorian ja polygamian.

Polygamia kuvaa "avioliiton muotoa, jossa yhdellä yksilöllä on useita puolisoita samanaikaisesti". Sitä esiintyy Wainakin kolmessa eri muodossa: polygynia (miehellä useita vaimoja), polyandria (naisella useita miehiä) ja ryhmäavioliitto (usean miehen ja usean naisen välinen liitto). Näistä muodoista polygynia on kaikkein yleisin".

Polyamoria on kehkeytynyt 60-luvun hippien vapaan rakkauden päivitetty versio. "Polyamoriset suhteet voivat olla "avoimia" tai "suljettuja" ja niissä voi olla osapuolia niin paljon kuin tuntuu mielekkäältä - teoriassa rajattomasti." Uskonnolla polyamorian kanssa ei ole mitään tekemistä - elämänfilosofian kanssa kylläkin.

www.polyamoria.fi

Kommenttia muokattu: 27.02.2011 klo 09:06
  SaintJudy • 27.02.2011 09:05
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy