ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Poliisit yhteistyössä sateenkaarikansan kanssa syrjintää vastaan Brasiliassa

Lassijuhani • 03.04.2012 19:07 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Brasilian poliisi toimeenpani maaliskuun lopussa erityisoperaation lopettaakseen eräiden kansalaisten harjoittaman vihan ja väkivallan lietsonnan vähemmistöjä vastaan, ja pidättivät Edward Emerson Rodriguezin ja Marcelo Valle Silveira Mellon.

Rodriguez ja Mello puolustautuivat väittämällä, että lesboja ”on raiskattava, jotta he lakkaisivat olemasta homoseksuaaleja”. Sen lisäksi he yllyttivät murhaamaan seksuaalivähemmistöihin kuuluvia ja vihaan sekä väkivaltaan muita vähemmistöjä vastaan.

Brasilian sateenkaarijärjestö Associação Brasileira de Lésbicas, Gays, Bissexuais, Travestis e Transexuais (ABGLT) toimi poliisin kanssa yhteistyössä operaatiossa, joka johti pidätyksiin ilmoittamalla miesten eri sähköisissä tiedotusvälineissä harjoittamasta vihaan ja väkivaltaan lietsonnasta.

Tiedotusvälineille antamassaan lausunnossa ABGLT ilmoitti: ”Yhdessä saamme aikaan Brasilian vailla kehenkään kohdistuvaa homofobiaa, syrjintää ja väkivaltaa. Kenenkään ei tarvitse pelätä valittaessaan kärsimästään syrjinnästä.”


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy