ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Poliisi pidätti karibialaismiehen homosuhteista

Lassijuhani • 27.05.2011 19:30 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Karibianmerellä sijaitsevan Granadan saarella poliisi on pidättänyt miehen, koska tällä on ollut seksisuhde 17-vuotiaan pojan kanssa. Pidätys ei johdu miesten iästä vaan siitä, että homosuhteista voi saada kymmenen vuoden vankeustuomion.

Granadan rangaistuslaitoksen johtaja Christopher Nelson ilmoitti viime keskiviikkona, että saarella on pidätetty 41-vuotias mies, koska hän on ollut seksuaalisessa suhteessa samaa sukupuolta olevan 17-vuotiaan henkilön kanssa. Poliisi ei pidättänyt miestä nuorukaisen iän takia, koska suojaikäraja Granadassa on 16 vuotta. Sitä vastoin miestä odottaa jopa kymmenen vuoden vankeustuomio, koska hän on rikkonut maan homosuhteet kieltäviä lakeja.

Yhdistyneet kansakunnat on vuoden 2010 katsauksessaan todennut, että ihmisoikeuksia rikotaan useissa Karibian meren valtiossa homoseksuaalisuuden takia.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy