ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Poikapari koulun söpöin pari - kuva leviää netissä

Sami Mollgren • 03.06.2013 07:58 • 1 kommentti. YLEISET • ULKOMAAT

Chelsean nettiin lataama kuva on peräisin hänen koulunsa vuosikirjasta.
Brad Taylor ja Dylan Meehan valittiin koulunsa söpöimmäksi pariksi. Ensimmäistä kertaa tittelin sai kyseisessä koulussa muunlainen kuin tytön ja pojan muodostama pari.

Suomessa tapauksesta kertoi ensin Findance.com.

Kun poikien ystävä, 18-vuotias Chelsea postasi pariskunnan kuvan Tumblr-blogiinsa, hän ei aavistanut, että sitä jaettaisiin vuorokaudessa lähes 100 000 kertaa.

- Kaksi parasta ystävääni voitti koulumme ylimmän luokan Söpöin pari -äänestyksen. Ensimmäistä kertaa kouluni historiassa samaa sukupuolta oleva pariskunta saattoi edes osallistua tähän kategoriaan, puhumattakaan siitä, että he voittivat. Olen niin ylpeä heistä, ja koulustani, kirjoitti Chelsea postaamansa kuvan oheen.

Yllättyneimpiä olivat kuitenkin pariskunnan osapuolet.

- Tämä koko juttu on meistä vähän epätodellinen, koska meidät on kasvatettu uskomaan, että rakkaus on rakkautta. Emme voineet ajatella, että onnemme ja avoimuutemme innostaisi niin monia ihmisiä. Tuki, jota olemme saaneet perheeltämme, ystäviltämme ja jopa vierailta, on johtanut meitä uskomaan, että kiintymyksemme toisiimme on normaalia... Kun aloimme tapailla toisimme vuosi sitten, ajatus valokuvasta meistä matkustelemassa pitkin maailmaa olisi pelottava, mutta nyt olemme ylpeitä ollessamme osa lgbt-yhteisöä, jakoi pariskunta tuntemuksensa Huffington Postille lähettämässään sähköpostissa siitä, että kuvan myötä tieto suhteesta on levinnyt ympäri maailman.

Huffington Post pitää pariskuntaa sömpöimmän lisäksi myös innostavana.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kiitos tästä upeasta uutisesta. Ihmisten onnellisuus ja avoimuus, sekä olemassaolonsa arvostaminen, rakastaminen ja kunnioittaminen voimauttaa mieltä, sielua ja sydäntä niin meillä kuin muuallakin. Onnea elämään Brad Taylor ja Dylan Meehan!
  Onnellinen mies (ei rekisteröitynyt) • 03.06.2013 16:41
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy