ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Pohjoisirlantilainen pappi paljasti homoutensa

Scherzo • 26.01.2003 23:51 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Katolilaisesta papista, Joe McGuiganista, tuli ensimmäinen katolilainen pappi Pohjois -Irlannissa ja Irlannissa, joka tuli avoimesti ulos kaapista. Julkistettuaan homoutensa hän kuitenkin vetäytyi virantoimituksesta, etsiäkseen uusia tulevaisuuden haasteita.

Downin piispa olisi kuitenkin toivonut McGuiganin jatkaneen pappisvirassaan, sillä piispa ei näe mitään syytä, miksi McGuiganin olisi pitänyt vetäytyä virastaan.

McGuigania kehoitettiin julkiseen "outtautumiseen", sillä hänestä julkaistiin kesällä Dublinissa olettuja valokuvia, joiden perusteella hänen homoelämänsä tuli julki.

Jopa 40% Pohjois -Irlannin katolilaisista papeista uskotaan olevan homoja.


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy