ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Pohjois-Karjala Pride -viikolla yli 20 tapahtumaa

Sami Mollgren • 16.05.2018 11:56 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Pohjois-Karjala Pride 2018 järjestetään 15.-19.5. Joensuussa.
Pohjois-Karjala Pride -viikko käynnistyi Joensuussa tiistaina 15. toukokuuta.

Pride-viikko huipentuu lauantaina 19. toukokuuta järjestettävään pride-kulkueeseen. Kokoontuminen Joensuun Rautatieaseman edessä alkaa kello 13.30, ja kulkue lähtee liikkeelle kello 14. Kulkueen jälkeen vietetään Ilosaaressa puistojuhlaa.

Keskiviikkona muun muassa tavataan kirjailija Marja-Sisko Aalto kirjastolla, tutustutaan antiikin seksuaalisuuteen ja sukupuolikäsityksiin taidemuseo Onnissa ja tutustutaan tantraan Kansalaistalolla.

Nuoret pitävät Pride-iltaa Setlementillä samalla kun heidän vanhempansa ja muut sateenkaari-ihmisten läheiset kokoontuvat Perheentalolle läheisille suunnatuun informaatioiltaan.

Kulttuurikahvila Laiturilla on iltaisin lauantaihin asti pop-up-prideravintola ja Reima Hirvosen kuratoima pride-aiheinen taidenäyttely Kai minä, joka on avoinna toukokuun loppuun saakka.

- Pohjois-Karjalassa Pride -viikko on ennen kaikkea sateenkaarikulttuurin juhla ja festivaali, sanoo viikon koordinaattori Jussi Hermaja.

- Kehotamme katsomaan maailmaa taiteen tuoman lisäarvon kautta. Taidemuotojen nautinnan vaara on toki siinä, että se saattaa joillakuilla räjäyttää päänsisäistä lokerointia ja saada hyväksymään ja löytämään itsessään ja muissa ennalta-arvaamattomia asioita.

Torstaina kulttuuriohjelma jatkuu Doc Loungen Silvana-dokumentilla Kerubissa ja sateenkaarikaraokella Niinvaaran Kolumbuksessa.

Viikon ohjelmia on jaossa Pride-infopisteillä Joensuun pääkirjastossa tänään keskiviikkona sekä perjantaina. Torstaina infopiste on Iso Myyssä.

Pohjois-Karjala Pride -viikon teemana on ikääntyminen ja sateenkaariseniorit. Pride-viikon ohjelma löytyy kokonaisuudessaan tapahtuman verkkosivuilta.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy