ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

PlayStation sponsoroi Lontoon pride-tapahtumaa

Sami Mollgren • 06.06.2017 07:26 • 4 kommenttia. UUTISET: PRIDE

PlayStation UK tukee Lontoon vuoden 2017 pridea (kuva: Twitter)
Pelikonsolivalmistaja PlayStation UK on kertonut olevansa London Pride -tapahtuman sponsorina. Kesäkuun 24. alkava Lontoon pride-tapahtuma huipentuu sen toiseksi viimeisenä päivänä 8. heinäkuuta järjestettävään paraatiin.

Lauantaina asiasta tehdyn Twitter-postauksen yhdessä käytettiin #ForALLthePlayers-tunnistetta (jolla viitataan siihen, että konsoli on tarkoitettu kaikille pelaajille).

Postaus on herättänyt paljon myönteisiä kommentteja. Pelikonsolivalmistaja on odotetusti saanut osakseen myös kitkeriä kommentteja esimerkiksi pelaamisen politisoinnista, mutta vastakommenteissa on todettu, että ihmisten homoudessa ja heidän hyväksymisessään ei ole mitään poliittista.

Lontoon pride on massiivinen tapahtuma. Paraatiin osallistuu joitain kymmeniä tuhansia ihmisiä, mutta sitä seuraamaassa katujen varsilla on viime vuosina ollut miljoonayleisö.
Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Toivottavasti turvatoimet ovat riittävät. Tällainen massatapahtuma ja vielä homo sellainen saa varmasti kaikenlaiset jihadistit ja muut umpimieliset hullut liikkeelle. Muuten, happy pride! :)
  pekka.punavuori • 06.06.2017 08:47
Toivottavasti Sony PlayStationin "kotimaa" Japani ymmärtää tuosta hyvällä ja alkaa edistämään myös yhdenvertaisia avioitumisoikeuksia ja asenneilmapiiripetrauksia seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan Japanissakin.

Tokiossahan tämänvuotine Rainbow Pride -kulkue järjestettiin 7. toukokuuta

tokyorainbowpride.com

Sielläkin Sony oli sponsoroijien joukossa; ks. sivun alalaidastakin
tokyorainbowpride.com

Kommenttia muokattu: 06.06.2017 klo 14:02
  human • 06.06.2017 12:52
Suomessahan terrorismi-iskun Prideä vastaan ovat tehneet vain radikalisoituneet kristinuskovaiset terroristit, jo muutama vuosi sitten, kun kristillis-lahkolaiset umpiuskovais-terro-ristit tekivät kaasuiskun Helsinki Pride -kulkuetta ja sen ylelsöä vastaan. Tuolloin uhreiksi joutui monia nuoria lapsiakin.
Tuo kristillinen terroristijoukkohan oli lahkolaisia, joiden toiminnassa persujen Mika Niikko on ollut mukana.

Myöskinhän radikalisoitunut ortodoksi-juutalainen teki terrorismi-iskun Jerusalemin pridessä, puukottaen selkään Pridettämässä olleita nasia ja muitakin.

Myös muuallakin Pridejä vastaan ovat hyökkäilleet moneen otteeseen väkivalloin äärimieliset kristityt, valitettavasti. Etenkin katolilaisemmassa ja ortodoksi-kristillisemmässä itäisessä Euroopassa.

Toivotaan parasta, eli etteivät muut uskonnot ota pahassa mallia kristittyjen ja juutalsiten harrastamasta terrorismitoiminnasta Pridejä vastaan.

- - -

Beirutissa, Libanonissahan saatiin pidettyä Pride-viikko toukokuun puolessavälissä, ilman merkittäviä häiriöitä, vaikka sekä ääri-kristityt että ääri-muslimit olivatkin esittäneet uhkauksiaan sen järjestämistä vastaan.

www.instagram.com
www.facebook.com

Avoimesti homon muslimivokalistin, 3 muslimimiehen ja 2 kristityn beirutilais-bändi Mashrou' Leila on osaltaan varmasti vaikuttanut myönteisesti asenteisiin Libanonissa. Oli onnenkantamoinen olla heidän livekonsertissaan Helsingissä pari vuotta sitten, koleassa toukokuun lopun säässä, kun toivat Beirutin lämpöä tänne
www.youtube.com

Kommenttia muokattu: 06.06.2017 klo 14:35
  human • 06.06.2017 12:55
Ja taas ihmiskuntalainen sai ujutettua pakkomielteensä tähänkin postaukseeen. Mahtaa olla raskasta miettiä ja kirjoittaa päivät pitkät vihaamastaan aiheesta. Pakkomielle on sairaus siinä missä himouskovaisuuskin.
  Zephyr • 06.06.2017 19:37
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy