ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Playa del Ingles: Jumbossa tulipalo, mahdollisesti tuhopoltto

vaeltaja2006 • 06.05.2013 17:06 UUTISET: YLEISET • EU

Inglesin rantaelämää
Maanantaiaamuna klo 8.20 syttyi tulipalo Playa del Inglesin suositussa Jumbo-ostoskeskuksessa, joka on homojen ja lesbojen yöelämän keskus.

Paikallisen median mukaan kyseessä on ilmeisesti tuhopoltto, ja epävirallisesti kerrotaan, että poliisi on pidättänyt miehen epäiltynä tuhopoltosta. Henkilövahinkoja ei tullut, koska kaikki yöbaarit oli jo suljettu. Yli kymmenen liikettä on pahasti vaurioitunut. Palokunta toimi nopeasti ja palo sammutettiin alkuvaiheessa. Sammutuksessa käytettiin n. 9 000 litraa vettä.

Jumbo on lähellä dyynialuetta Inglesin eteläosassa. Juuri nyt Inglesissä on käynnissä pride-viikko. Viime vuoden pride-tapahtumiin osallistui 120 000 ihmistä.
Canaria7-lehden uutinen lehden nettisivulla

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy