ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
hiv harrastukset hyvinvointi linkit kaikki artikkelit

Pirteyden salaisuus: onanointi

vaeltaja2006 • 16.08.2008 06:50 • 1 kommentti. UUTISET: TERVEYS JA TUTKIMUS
Fox News -kanavan aamu-tv:n katsojilla taisi mennä kaurapuuro väärään kurkkuun, kun 91-vuotias näyttelijäveteraani Ernest Borgnine kertoi nuorena pysymisen salaisuutensa. Hän kuiskasi juontajille: Onanoin ahkerasti. Juontajat puhkesivat hysteeriseen nauruun ja alkoi mainostauko.

www.youtube.com

Borgnine syntyi vuonna 1917 ja hänellä on tv- ja elokuvakokemusta jo 1950-luvulta lähtien. Vuonna 1955 sai hän jopa Oscarin pääosastaan elokuvassa Marty.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Päivän valokuva 15.8.2008. Mitenkään otsikon aiheeseen liittymättä hauska valokuva olympialaisista.

Italialaisen GAY.TV:n kuva on otsikoitu: "Olympialaista kiintymystä". Saksalaiset Eric Koreng ja David Klemperer halailevat toisiaan rantalentopallo-ottelun jälkeen voitettuaan Hollannin. Herttaista.
www.gay.tv
  JuhaniV • 16.08.2008 07:57
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy