ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Pinkki raha aletaan tajuta eri puolilla maailmaa

JuhaniV • 29.01.2011 07:43 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Intian turistiministeri on huomannut homomatkailijoiden taloudellisen potentiaalin. Hän ehdotti Aasian suurimmassa matkailukonferenssissa Intian kehittämistä homoturismille suotuisaksi.

Turistiministeri Subodh Kant Sahain mukaan tilastot osoittavat samaa sukupuolta olevien pariskuntien olevan taloudellisesti paremmassa asemassa kuin heteropariskunnat. Homot käyttävät enemmän rahaa myös matkoillaan. Konferenssin paneelissa viitattiin tuoreeseen tutkimukseen Euroopasta ja USA:sta. Sen mukaan 70%:lla homopareja on heteroita korkeampi koulutustaso. Homoperheiden vuositulo on luokkaa 75 000 USD (55 000 EUR).

Intia on vielä tänä päivänä varsin konservatiivinen maa. Ministeri toteaa, että asenteiden ja käytöksen on muututtava homoja kohtaan, jos halutaan heitä turisteiksi maahan. "Ei vain luksushotellien tärkeimpien työntekijöiden pidä olla ystävällisiä homopareja kohtaan. Tämän asenteen on levittävä myös alemmille tasoille. Myös siivoojien, autonkuljettajien, hovimestareiden ja tarjoilijoiden pitää olla ystävällisiä vuorovaikutustilanteissa homoasiakkaiden kanssa.

Turistibisnestä homoille tarjoava matkailuyrittäjä Malhotra toteaa: "Homo- ja lesboyhteisössä viidakkopuhelin on tärkein. Jos homopariskunnalla on hyvä kokemus hotellista, voi olla varma, että pariskuntia ilmestyy asiakkaiksi lisää. Homo- ja lesboturismissa on mahtava potentiaali. Nuo pariskunnat käyttävät rahaa ja ovat mielellään vuorovaikutuksessa myös paikallisen homoyhteisön kanssa."

Konferenssin paneelissa todettiin homo- ja lesboparien valitsevan matkakohteikseen mieluiten niitä maita, joissa homous ei ole mikään ongelma. Intiaa ei ole tähän mennessä mielletty sellaiseksi maaksi. Pitää voida osoittaa, että Intia on muuttumassa [suhtautumisessa homoihin]. Maalla on tarjottavanaan paljon mielenkiintoista, monumentteja, museoita, markkinoita ja puistoja jne.

Lähde: Times of India


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Pecunia non olet - raha ei haise.
  Ossi Halme • 31.01.2011 17:36
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy