ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Pietarissa surmattiin tunnettu journalisti - murha saattaa liittyä "gay hunter" -vainoon

Pietarissa maaliskuun lopulla kadonnut tunnettu kriitikko ja journalisti Dmitry Tsilikin (54) löytyi kotoaan puukotettuna viikko sitten. Asunnosta oli kadonnut puhelin ja läppäri. Nyt on pidätetty epäilty surmaaja, 21-vuotias hydrometeorologian yliopiston opiskelija. Murhan motiivina saattaa olla viha seksuaalivähemmistöjä kohtaan.

Miehet olivat tavanneet internetin kautta. Tutkijoiden mukaan he olivat lähetelleet viestejä parin vuoden ajan. Epäillyn mukaan heille tuli tapaaminsen aikana riitaa - mahdollisesti kiristysrahoista, ja se johti puukotukseen. Puukottaja tiesi Tsilikinin seksuaalisen suuntautumisen. Hänellä oli varusteenaan mm. puukko, hanskat ja vaihtovaatteet. Pois lähdettyään hän oli hämäyksen vuoksi kävellyt 6 kilometriä ja heittänyt matkalla pois anastamansa laitteet.


Nyt surmaajan toimia tutkitaan tarkemmin, koska on useita selvittämättömiä homomurhia. Mahdollisesti tapaus liittyy ns. gay-hunting -toimintaan, jossa aktiivisesti netissä haravoidaan seuraa etsiviä homoja ja tapaamistilanteessa näitä pahoinpidellään ja nöyryytetään..

Helsingin sanomien uutisessa kerrotaan, että mies on ilmoittanut toteuttavansa ”ristiretkeä” ja ”missiota” sekä pyytänyt kutsumaan itseään Puhdistajaksi.

Journalisti Dmitry Tsilikin on tunnettu mm. radiosta ja tv:stä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy