ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Pietari: Suutelevan naisparin selfie, Vitali Milonov, ratsia lesbobaariin ja kuulustelut

Sami Mollgren • 28.02.2015 11:14 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Poliisi on ratsannut pietarilaisen lesboille suunnatun Infinity-niminen yökerhon. Ratsialla oletetaan olevan yhteys tapaukseen, jossa naisparin lentokoneessa tammikuun lopussa ottama kuva suudelmastaan levisi nopeasti netissä. Kuvan saama suuri huomio selittyy sillä, että naisten takana näkyy nuokkumassa pietarilaispoliitikko Vitali Milonov. Hänet tunnetaan Venäjän ns. homopropagandalakien isänä.

Moskovan ja Pietarin välisellä lennolla naiset osoittivat suudelmallaan ja kuvan lähettämisellä Instagramiin mieltään Milonovia vastaan. Milonov ei ilahtunut tempauksesta, vaan sanoi "elukoiden" loukanneen matkustajia kauhealla tempullaan ja uhkasi "usuttaa kasakat" heidän kimppuunsa.

- Voin kutsua kasakat... he ovat jo matkalla ruoskineen ja soihtuineen. Karkotamme kaikki perverssit Pietarista, suunnitteli Milonov.

Кто там на заднем фоне??? МИЛОНОВ! а нам похер! Мы летим в любимый клуб "Инфинити"

Kuva, jonka моябесконечность (@infinitykseniya) julkaisiHelmikuun lopulla syyttäjänviraston tutkijoita saapui suuteluselfiessä esiintyneen Kseniyan osittain omistamalle Infinity-yökerholle. Ruotsin televisio SVT:lle hän kertoo, että tutkijat käyttäytyivät asiallisesti. He eivät löytäneet mitään rikollista.

Daily Mailin mukaan tutkijoita kiinnosti baarissa mahdollisesti olevat alaikäiset asiakkaat ja siellä mahdollisesti tapahtuva huumeiden myynti. SVT:n mukaan tutkijoita kiinnostaa myös baarin toiminta sosiaalisessa mediassa: onko baarin ryhmässä alaikäisiä jäseniä.

Kseniya kertoo myös SVT:lle, että hänet ja klubin muut omistajat on haastettu kuulusteluihin. Kuulustelujen jälkeen hän on ladannut Instagramiin uuden selfien, jossa pari poseeraa syyttäjänviraston edessä.

новое вынужденное селфи. готовы к обороне. #антигомофобия

Kuva, jonka моябесконечность (@infinitykseniya) julkaisiValtapuolue Yhtenäistä Venäjää edustava pietarilaispoliitikko Vitali Milonov on ottanut ärhäkästi kantaa kaikenlaisiin tapauksiin ja ilmiöihin, jotka hänen mielestään uhkaavat ns. perinteisiä perheihanteita ja arvoja. Milonov on esimerkiksi vaatinut aborttien kieltämistä ja evoluutiteorian opettamisen kouluissa. Hän on vaatinut Venäjän irtautumista Eurovision laulukilpailusta, koska se on hänen mielestä sodomian näyttämö. Milonov on myös huomioinut Suomessa hyväksytyn tasa-arvoisen avioliittolain: häpeällisen ja kauhean lain hän uskoo olevan Brysselin painostuksen tulosta.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy