ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Pietari: Homojärjestöjen tilat ratsattiin

vaeltaja2006 • 25.03.2013 14:46 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Venäjällä on käynnissä yli 2000 kansalaisjärjestön ratsaaminen. Tänään kerrotaan, että Moskovassa Amnesty Internationalin toimisto ratsattiin. Viime torstaina olivat vuorossa pietarilaiset järjestöt "Coming-out" ja "Side by Side". Valtionsyyttäjän toimiston virkamiehet viihtyivät asiakirjojen ääressä kuusi tuntia. Mukana oli myös oikeusministeriön väkeä. Järjestöt joutuvat tiistaihin mennessä esittämään lisää asiakirjoja ja vastaamaan kyselylomakkeeseen.

"Coming-outilla" ja "Side by Sidella" on yhteyksiä ulkomaisiin HLBTI-järjestöihin. Kaikki ulkomaisiin sisarjärjestöihin yhteyksiä pitävät kansalaisjärjestöt ovat nousemassa Venäjällä silmätikuiksi. Ne on rekisteröitävä uuden lain mukaan ”ulkomaisiksi agenteiksi”.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ilmankos venäläinen hakukone- ja it-palveluyhtiö Yandex perustaa konesalin Suomen puolelle, Mäntsälään - Venäjän (Putinin) viranomaiset eivät pääse niin penkomaan.

Kommenttia muokattu: 26.03.2013 klo 02:34
  human • 26.03.2013 02:32
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy