ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Pekka Haaviston ja Antonio Floresin aidatulle kotipihalle ilmestyi lumeen poljettu homottelu

vaeltaja2006 • 01.02.2017 15:09 • 7 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Kun Pekka Haavisto ja Antonio Flores tiistaina aamulla heräsivät, tuoreessa lumessa talon pihalla oli poljettuna keppikirjaimin: HOMOT. Asiasta on informoitu eduskunnan turvallisuusjohtajaa.

Lumessa näkyy kengän jälkiä. Jäljet eivät ole pikku poikien kenkien jälkiä vaan aikuisemman ihmisen. Puuhailu on tapahtunut tiistaina aidatulla sisäpihalla, kotirauhan piirissä. Antonio Flores julkaisi kuvan homottelusta sosiaalisessa mediassa. Haavisto kertoi Helsingin Sanomille, että kansanedustajiin kohdistetaan aika ajoin kiusaamista tai uhkailua, mutta heidän perheensä on saanut olla melko rauhassa.

Ilta-Sanomat kertoi asiasta aamulla ensimmäisenä. Pekka Haavisto ja Antonio Flores nousivat laajasti julkisuuteen viime presidentinvaalien aikaan, kun Haavisto oli Sauli Niinistön vastaehdokkaana.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Taitaapa luonnottomiin uskomuksiin uskovilla olla pinna kireällä ja hengellisesti heikko olotila, kun myös biseksuaalit, trans-ihmiset ja homo-rakkaat ihmset pääsevät kohta aviotumaankin yhdenvertaisesti jälleen, kuten perinteisesti aiemminkin.

uskomuspiireissä taas on rakkaudenkin suhteen ilmiselvä uskottavuusongelma, kun joutuvat palvomaan ikisinkuksi taivasperäkammarin seniiliksi jäänyttä jumalaukkellia, jota yhtään kukaan ei ole kelpuuttanut puolisokseen ; )

Kommenttia muokattu: 01.02.2017 klo 17:33
  human • 01.02.2017 17:33
Sekopää Human taas tuo syyttä keskusteluun samaa lässytystä uskonnosta ja mukaan tietty bisset ja transu. Nappaapa lääkkeesi, terve et ole kuten moni täällä onkin jo todennut ja mitä olen kuullut muualta. Hyvä että sinulla netti koska livenä olet kuulema yhtä sietämätön kuin kirjoituksesi.

"ikisinkuksi taivasperäkammarin seniiliksi jäänyttä jumalaukkellia, jota yhtään kukaan ei ole kelpuuttanut puolisokseen ; )"

Siis oikeasti, kuka kirjoittaa tälläistä muka nokkelaa lapsellista tekstiä? Yhtä jälkeenjääneen kuuloista kuin kiihkouskovaisten kirjoitukset. Human kuulostaa oikeasti säälittävältä kirjoituksineen.

Kommenttia muokattu: 01.02.2017 klo 18:00
  Zephyr • 01.02.2017 17:45
Jollakin ollut vaan homot mielessä.
  Didact • 01.02.2017 18:59
Hyvä Zephyr,

Oli humanin kirjoituksista mitä mieltä hyvänsä niin kyllä nämä sinunkin "nappaa lääkkeesi" -vastineesi alkavat toistaa itseääni. Kannattaisikohan sinunkin miettiä, mitä niillä saavutat vai saavutatko mitään.
  JAMPPA • 01.02.2017 20:44
Minuakin ärsyttää Humanin sama jankkaus aiheesta toiseen. Eihän uskonto liity tähän mitenkään.
  AfrikastaAlunperin (ei rekisteröitynyt) • 02.02.2017 00:25
Oikeastaan aika söpö viesti, lukiko siinä muuta kuin "homot"...?
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 02.02.2017 02:37
Tapahtui aidatulla sisäpihalla, kotirauhan piirissä. Pohtikaa sitä.
  Kotirauha (ei rekisteröitynyt) • 03.02.2017 14:17
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy