ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Pariisissa vuoden 2018 Gay Games

Lassijuhani • 11.10.2013 10:31 UUTISET: URHEILU • EU
Pariisissa järjestetään elokuussa 2018 kymmenennet Gay Gamesit, urheilukisat, joihin odotetaan yli 15.000 urheilijaa. Gay Games haluaa olla enemmän kuin ahtaasti urheilukilpailu, se haluaa olla kaiken kattava manifestaatio, johon ovat tervetulleita kaikkien tasojen urheilijat riippumatta heidän seksuaalisesta suuntautumisestaan ja jonka tavoitteena on edistää suvaitsevaisuutta.

Gay Games syntyi vuonna 1982 pohjoisamerikkalaisen urheilijan ja sateenkaariväen oikeuksia puolustavan aktivistin Tom Waddellin aloitteesta. Pariisin isännyyttä ajoi Bertrand Delanoë, ensimmäinen kaapista ulos tullut ranskalaispoliitikko ja Pariisin pormestari maaliskuusta 201 lähtien.

Pariisi oli jo vuoden 2010 kisojen isäntäehdokas yhdessä Lontoon ja irlantilaisen Limerikin kanssa, mutta silloin kisat menivät Kölniin. Uusimman valinnan teki maanantaina Yhdysvaltain Clevelandissa Federation of Gay Games-liitto.

Pariisin pormestari sanoi tiedotteessaan: ”Tämä päätös myötävaikuttaa Pariisin muuttamisessa entistä avoimemmaksi kaupungiksi ja kunnioittaa siten kaupungin arvoja, joita ovat inhimillisyys, yleismaailmallisuus, turvapaikka ja vapaus. Gay Games on avoin kaikille miehille ja naisille.”


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy