ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä vino aivopuolisko internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Pariisissa ammuttu poliisi oli juuri adoptoinut lapsen

vaeltaja2006 • 24.04.2017 14:58 • 2 kommenttia. IHMISIÄ JA ILMIÖITÄ
Bild am Sonntag -lehti kertoi lauantaina, että Pariisissa viime viikolla ammuttu poliisi oli elämänkumppaninsa kanssa juuri adoptoinut lapsen. Hän istui poliisiautossa kuljettajan paikalla, kun hänet ammuttiin.

Vain vähän myöhemmin hän olisi päässyt vapaalle ja kotiin viettämään viikonloppua perheen, diplomaattipuolison ja pojan, kanssa.

Terrori-iskussa ammuttu poliisi Xavier Jugelé oli 37-vuotias ja hän kuului ranskalaiseen hlbt-poliisien yhdistykseen.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Mitähän mahtavat Ranskan homofobiset äärikristityt ajatella asiasta?
  human • 24.04.2017 15:41
Ja avohoito tapauksella Humanilla ei mene päivääkään ilman ilman kristinuskon ajattelua. Vähänkuin aiti avioliittolaisilla ei mene päivääkään ilman homoseksuaalisuuden ajattelua. Sekopäitä kummatkin.
  Zephyr • 24.04.2017 16:25
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy