ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Pakistanissa maan ensimmäinen homosivusto joutui sensuurin kynsiin

Sami Mollgren • 26.09.2013 21:13 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Pakistanissa viranomaiset ovat estäneet kansalaisilta pääsyn maan ensimmäiselle seksuaalivähemmistöille suunnatulle nettisivustolle.

Internet-suodatuksesta vastaavan telehallintoviranomaisen mukaan heinäkuussa avatun Queer Pakistan ( queerpk.co ) -niminen sivuston käyttö estettiin nettikäyttäjien valitusten takia.

- Estimme pääsyn sivustolle, sillä sen sisältö oli islamin ja pakistanilaisen yhteiskunnan normien vastainen, ilmoitti virasto lausunnossaan.

Sivuston ylläpidolle viranomaisten toimenpiteet eivät tulleet yllätyksenä.

- Kyseessä on täysin laiton ja perustuslain vastainen sensuuritoimenpide, jolla riistetään suurehkolta yhteisöltä oikeus saada tietoa., todettiin sivuston ylläpidosta.

Sivusto on tarkoitettu seksuaalivähemmistöihin kuuluvien tueksi ja kohtauspaikaksi. Samalla sen tarkoitusena on ollut lisätä tietoa seksuaalivähemmistöistä. Sivuston tunnuslause on ollut "älä vihaa meitä, tunne meidät".

Viranomaisten sensuuripäätöksen jälkeen sivusto alkoi näkyä uudessa osoitteessa humjins.co

Pakistanissa homoyhteisö joutuu elämään maan alla. Homoseksuaaliset teot ovat Pakistanissa laittomia ja ankarasti rangaistuja.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy