ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Päivien viemää -sarjassa miesparin häät

Sami Mollgren • 02.04.2014 19:10 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT

Päivien viemää -sarjaa on nähty pian puoli vuosisataa.
Vuodesta 1965 pyörineessä NBC:n "Päivien viemää" (engl. Days of Our Lives) -sarjassa nähdään miesparin naimisiinmeno.

Will Horton (Guy Wilson) ja Sonny Kiriakis (Freddie Smith) menevät naimisiin tällä viikolla esitettävissä jaksoissa. Pari kihlautui ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2014 esitetyssä jaksossa.

Willin ja Sonnyn tarina alkoi sarjassa vuonna 2011. Sosiaalisessa mediassa parin suhde tuntee nimen WilSon. Nykyinen Will ei kuitenkaan ole sama Will, joka alkuaan tapasi Sonnyn. Alunperin Willin roolia näytteli Chandler Massey.

Päivien viemää -sarjassa tapahtuva miesparin naimisiinmeno on ensimmäinen laatuaan yhdysvaltalaisissa keskipäivän "saippuaoopperoissa". Sen sijaan naisparin naimisiinmeno nähtiin jo vuonna 2009, kun ABC:n All My Children -sarjassa Bianca Montgomery (Eden Riegel) ja Reese Williams (Tamara Braun) avioituivat.
Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy