ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Päivi Räsäsen aviomies vertaa Ilkka-lehdessä homoutta moniavioisuuteen

JuhaniV • 30.06.2011 22:31 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Niilo Räsänen, Kansanlähetysopiston rehtori ottaa Ilkka-lehden haastattelussa kantaa homoseksuaalisuuteen varsin törkeällä vertauksella. Hänen mukaansa järjestö ei hyväksy "homoseksuaalisuuden toteuttamista". Hän vertaa epäsuorasti homoseksuaalisuutta moniavioisuuteen.

Koko haastattelu on tämän päivän Ilkassa.

Uutisreferaatti osoitteessa:
www.ilkka.fi


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Räisäskän siipan puheista voi olla monta mieltä, mutta homoseksuaalisuuden rinnastaminen moniavioisuuteen törkeää ja homoseksuaalisuutta halventavaa?
Kysyppä kuule polyamorfeilta, tai swingereiltä tai uskontojen edustajilta jotka hyväsyvät moniavioiset liitot.


' "homoseksuaalisuuden toteuttamista" se ei hyväksy."

Ja

"-Eikä me moniavioisuutta hyväksytä, tai alaikäisten kanssa"

Linkin tekstinpätkässä ei ole suora rinnastus, vaan luettelo ky taholle ei-hyväsyttävistä asioista.
  SaintJudy • 01.07.2011 03:36
Hieno kommentti ja kannanotto Niilo Räsäseltä -asia on juuri näin
Polyamorisesaa suhteessa on useampi eri sukupuolta oleva henkilö jotka ovat keskenään suhteessa -eikö se ole juuri homoseksuaalisuutta myös!
  Maailma on ihan sekaisin (ei rekisteröitynyt) • 08.07.2017 11:59
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy