ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Paavi Barcelonassa: Homot ja lesbot suutelivat paavin edessä

vaeltaja2006 • 02.11.2010 09:38 • päivitetty: 07.11.2010 14:03 • 4 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
7.11.2010

Homojen ja lesbojen mielenilmaus paavia vastaan kutistui noiin 100 suutelijaksi ja saman verran oli niitä, jotka näyttivät paaville keskisormea.

Kuva
www.hs.fi


2.11.2010

Ensi sunnuntaina 7.11.2010 paavi käy Barcelonassa, ja tuhannet homot ja lesbot ovat luvanneet tulla mukaan massasuutelu-tapahtumaan. Kutsut ovat levinneet Twitterin ja Facebookin kautta. Sunnuntaina kokoonnutaan Sagrada Familia -kirkon eteen, kun paavi Benedikt XVI vihkii kuuluisan basilikan. Suutelu-tapahtuman taustalla on useita homo- ja lesbojärjestöjä. Samalla halutaan protestoida Vatikaania vastaan, joka jatkuvasti soimaa Espanjan liberaalista hallitusta. Espanjaan saatiin homoavioliitto vuonna 2005.

Suudelma-tempaus alkaa, kun paavi astuu ulos kirkosta. Kun on saatu merkki, alkaa kahden minuutin suutelu. Sen jälkeen heti hajaannutaan.


Facebook poisti kutsut


Facebook-sivulla Queer Kissing Flashmob ehti käydä 12 000 ihmistä ilmoittautumassa.Sitten sivusto poistettiin netistä. Facebookin mukaan on rikottu sopimussääntöjä. Sääntöjen mukaan ei saa käynnistä'ä "pahantahtoisia toimia". Facebookin sensuuritoimet käynnistivät yhä lisää medianäkyvyyttä. On jo avattu uusi facebook-sivu. Ihmetellään, että suutelu on vaarallista tai pahantahtoista.

queerkissingflashmob.wordpress.com

www.facebook.com


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Toivottavasti tämä 83-vuotias Ratzinger, joka jo Saksassa eläessään tunnettiin patavanhoillisten profeettana, muistaa ottaa päivittäiset pillerinsä ettei satu mitään vakavaa. Tai toisaalta...

Haluaisin kyllä nähdä tuhansien karvaisten espanjalaishomojen suutelevan Ratzingerin silmien edessä. -No, ainahan voi unelmoida.
  Hannu, Tre (ei rekisteröitynyt) • 02.11.2010 10:02
Hienoa!

(Ja Hannu, Tre: Eiköhän Youtubeen tule pätkä...)
  Rokkihomo • 02.11.2010 11:47
"Haluaisin kyllä nähdä tuhansien karvaisten espanjalaishomojen suutelevan Ratzingerin silmien edessä. -No, ainahan voi unelmoida."

Joo, unta näet. Siellä on tuhansia flamenco-tanssijoita.

12 000 espanjalaishomoa Facebookissa on pahempi juttu kuin 100 000 suomalaista patalaiskaa yleislakkolaista? Lakkoiluhan on melkein kuin työtä ...

Kommenttia muokattu: 02.11.2010 klo 15:03
  JesseJones • 02.11.2010 15:01
Luin saksalaislehdistä, että Ratzingerin tarkoituksena on vierailla ensi vuonna Berliinissä. Homot suunnittelevat jo mielenilmauksia, ja osallistujia tulee varmasti olemaan moninkertainen määrä Barcelonaan verrattuna. Kiinnostaa nähdä, kuinka Berliinin homopormestari toivottaa Ratzin tervetulleeksi, vai käännyttääkö takaisin Vatikaaniin.
  Hannu, Tre (ei rekisteröitynyt) • 09.11.2010 07:28
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy