ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Outo paketti säikäytti Dublinissa

Sami Mollgren • 19.06.2015 09:18 UUTISET: YLEISET • EU
Irlanilaisen hlbti-järjestölle torstaina saapunut outo paketti säikäytti toimiston työntekijät. GLEN-järjestön työntekijöiden avattua paketin sen sisältä kerrotaan löytyneen sinistä jauhetta ja viesti "goodbye" (suom. hyvästi). Tämän jälkeen työntekijät hälyttivät poliisin.

Pommiryhmä ja vaarallisten aineiden asiantuntijat sulkivat alueen, mutta myöhemmin totesivat paketin kuitenkin vaarattomaksi.

GLEN-järjestön edustaja Davin Roche arvelee Gay Star Newsille tempausta sairaaksi vitsiksi - tai uhkaukseksi. Hän lisää, että tapaus sai ajattelemaan sitä, että monissa maissa ihmisoikeuksia puolustavat joutuvat paljon vaarallisempien uhkien kohteeksi.

GLEN (Gay and Lesbian Equality Network) on yksi Irlannin suurimmista glbti-vähemmistöjen aseman puolesta toimivista järjestöistä. Sillä oli näkyvä rooli tasa-arvoista avioliittolainsäädäntöä ajavassa kampanjassa.

Toistaiseksi ei kuitenkaan tiedetä varmasti teon motiivia. Tapaus sattui vain muutamaa viikkoa sen jälkeen, kun Irlannissa oli kansanäänestyksessä hyväksytty samaa sukupuolta olevien parien avioliitto-oikeus.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy