ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Oscarit: Call Me by Your Name ja Una mujer fantástica pääsivät palkinnoille

Sami Mollgren • 05.03.2018 06:33 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT
Oscar-palkintoja jaetaan 90. kerran 4. maaliskuuta 2018 Dolby-teatterissa Los Angelesin Hollywoodissa ympäri maailman televisioitavassa gaalassa.

Kaksi sateenkaariteemaista elokuvaa pääsivät palkinnoille.

Ei-englanninkielisten elokuvan Oscarin sai Una mujer fantástica (suom. Fantastinen nainen), jonka on ohjannut Sebastián Lelio. Elokuva kertoo Marina-nimisestä transnaisesta.

Sovitetun käsikirjoituksen Oscarin puolestaan sai Call Me by Your Name -elokuvan käsikirjoituksesta James Ivory.

Call Me by Your Name -elokuva kilpaili myös parhaan elokuvan sarjassa, jossa voiton vei Shape of Water. Call Me by Your Name oli ehdolla myös kappaleella Mystery of Love parhaan laulun sarjassa ja Timothée Chalamet parhaan miespääosan sarjassa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy