ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Oscar Ohlis on vuoden Guldanka

vaeltaja2006 • 14.10.2017 22:13 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Vuoden Guldankan-tunnustuspalkinto on annettu tänä iltana Oscar Ohlisille. Hän on viime vuosina ollut Regnbågsankan-järjestön puheenjohtajana, mutta hän on myös ollut aktiivisena politiikassa 15-vuotiaasta lähtien. Hänen puolueensa on Ruotsalainen kansanpuolue. Hän on osallistunut aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun ja pitänyt hlbtiq-näkökulmaa esillä.

Oscar Ohlis on syntynyt 1983. Hän on kotoisin Vöyristä, Hän on toiminut mm. Vaasassa, mutta viime vuodet hän on ollut Helsingissä. Hän on valtiotieteen maisteri.

Guldankan annetaan henkilölle, projektille tai instanssille, joka vuoden aikana on merkittävällä tavalla vaikuttanut moninaisuuden ja ihmisoikeuksien edistämiseen, ennakkoluulojen murtamiseen tai seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien edistämiseen ruotsinkielisessä Suomessa. Perinteisesti Guldankan-tunnustuspalkinto annetaan ruotsinkielisen sateenkaariviikon iltajuhlassa.

Aikaisemmin tunnustuspalkinnon ovat saaneet Ted Urho, Kaj Korkea-aho, Tahdon 2013 -kampanja, radiokanava x3m, Jeanette Östman, Monika Pensar, Karl Af Hällström, Camilla Gunell ja Andreas Snellman. Ensimmäisen kerran palkinto jaettiin vuonna 2007.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy