ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Orlandon verilöylyn tekijän vaimo pidätetty

Sami Mollgren • 17.01.2017 20:32 UUTISET: YLEISET • ULKOMAAT
FBI on pidättänyt orlandolaisessa Pulse-yökerhossa viime kesänä 49 ihmistä surmanneen ja yli 50 ihmistä haavoittaneen Omar Mateenin vaimon Noor Salmanin. FBI nouti Salmanin sunnuntaina huostaansa San Franciscon lähellä sijainneesta kodista, jossa tämä asuu poikansa kanssa.

Maanantaina viranomaiset kertoivat, että naista syytetään verilöylyn tutkinnan vaikeuttamisesta. Lisäksi häntä syytetään avunannosta ja aineellisen tuen tarjoamisesta rikokseen.

Tutkijat ovat kuulustelleet Salmania verilöylyn jälkeen toistuvasti. Hän on kiistänyt tienneensä ennakolta miehensä suunnitelmista. Salman oli todistetusti nähty miehensä kanssa Pulse-yökerhon ulkopuolella ennen kesäkuisia tapahtumia. Hän kuitenkin kertoo, ettei tiennyt matkan tarkoitusta. Lisäksi Salman on sanonut eläneensä parisuhteessa hyväksikäytettynä ja eläneensä pelossa.

Omar Mateen sai surmansa poliisin luodeista. Mateen viittasi ammuskelunsa yhteydessä yhteyksiinsä islamistijärjestöihin, mutta FBI ei ole tutkinnassa löytänyt suoria kytköksiä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy