ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Ontarion Kathleen Wynne tervehti Suomea ja ulkosuomalaisparlamenttia

jnsto • 16.06.2017 23:31 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA

Kathleen Wynne on ollut usein suomalaisten tapahtumissa Ontariossa. Kuva on suomalaisen seniorikeskuksen juhlasta vuonna 2012.
Ontarion pääministeri Kathleen Wynne lähetti tervehdyksen vuoden 2017 ulkosuomalaisparlamentille Helsinkiin.

Wynne kuvasi tervehdyksessään suomalaisten muuttajien pitkäaikaista panosta Ontariossa. Suomelle 2017 on satavuotisjuhla, Kanada täyttää maana 150 vuotta.

2011 ensimmäisenä avoimesti homoseksuaalina kanadalaisen provinssin johtoon nousseella Wynnellä kiinteät suhteet Ontarion suomalaisiin. Don Valley Westin edustajana Queens Parkin parlamenttiin valitun Wynnen vaalipiiritoimisto on sijainnut jo pitkään Toronton suomalaisen seniorikeskuksen kiinteistön katutasossa, osoitteessa 795 Eglinton Avenue East.

Wynne on esiintynyt usein Toronton suomalaisten juhlissa.

Wynnen tervehdyksen esitti Niilo Saari Sudburystä. 1997 perustettu ulkosuomalaisparlamentti edustaa maailmalle muuttaneita suomalaisia.

Osa vuoden 2017 ulkosuomalaisparlamentti-istunnon valtuutetuista Helsingissä Yliopiston juhlasalissa 16.6.17.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy