ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Onnittelukavalkadi Setalle 40-vuotispäivien johdosta

vaeltaja2006 • 29.11.2014 22:26 YLEISET
Setan edustajakokouksen yhteydessä eri kansalais- ja puoluejärjestöt kävivät tuomassa syntymäpäivätervehdyksensä 40-vuotiaalle Setalle ja 20-vuotiaalle transtukipisteelle. Joukossa oli hauskoja ja hilpeitä, mutta myös tunteikkaita ja koskettavia tervehdyksiä. Seuraavassa osa tervehdyksistä äänikuvina.

Vasemmistonuorten varapuheenjohtaja kertoi hyvin henkilökohtaisen kokemuksen Setan nuorisotyön merkityksestä
Manne Maalismaa tuo terveiset Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssista. Allianssilla ja Setalla on ollut paljon yhteistyötä.
Rovasti Liisa Tuovinen toi Yhteysliikkeen terveiset. Israeilin kansa viipyi Egyptissä 40 vuotta ja palasi kotiin. Myös Seta on päässyt merkittäviin tuloksiin nyt, kun takana on 40 vuotta. Mutta tasa-arvoisen avioliittopäätöksen jälkeenkin työ jatkuu.
Mummolaakson terveiset ja onnentoivotukset
Sateenkaariperheet toi lahjaksi taulun, jossa on lasten käsien jälki.
Pirkanmaan Seta toi tervehdyksen.
ihmisoikeusliitto ja Seta ovat pitkään tehneet yhteistyötä. Kukat ojentaa Päivi Mattila ihmisoikesliitosta, vastaanottajina Setan varapuheenjohtaja (vas) ja vt. pääsihteeri (oik)
Oli myös postitse tulleita onnentoivotuksia, mm. Suomen keskustalta ja Helsingin yliopiston ylioppilaskunnalta
Dreamwear Club DWC ry löysi ohjeita nelikymppisen ongelmiin
Setan nuorisotoimikunta esitti omintakeisen runon
Opiskelijavinokkailla oli omintakeinen rytmikäs laulu
Onnittelulaulu kahdella kielellä, joihin paikallaoleva kokousväki yhtyi

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy