ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Online-peli: Georgian ortodoksipapit väkivaltaisina

vaeltaja2006 • 29.05.2013 14:34 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Georgiassa leviää nettipeli, jossa ortodoksipappi tuolin kanssa hyökkää homojen ja lesbojen mielenilmausta vastaan. Mallina on ollut homofobian vastaisen päivän mellakka Tbilisissä. Peli leviää facebookissa nimellä ”Call of Taburetka”.

Tbilisin mellakassa loukkaantui 20 ihmistä. Ortodoksipapit olivat hyvin epäkristillisiä hyökkäyksissään. Papit kiihottivat ihmisiä homoja vastaan, murtautuivat läpi poliisiaitojen ja kävivät homoihin ja lesboihin käsiksi.

Yksi papeista nappasi katumyyjältä pallin ja palli kädessä juoksi päin homoja ja lesboja. Ainakin pelissä homot ja lesbot pakenevat linja-autoon ja pappi iskee bussin ikkunan tuolilla mäsäksi. Videokuvissa pappi juoksee pitkin taistelutannerta palli kädessä.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tuoli on tuoli, pöytä on pöytä. Ja palli on..

Sanat ovat aseita.
  SaintJudy • 29.05.2013 15:04
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy