ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Olympiaurheilija tuli kaapista

05.11.2014 20:04 UUTISET: URHEILU • ULKOMAAT
Uutta-Seelantia Lontoon kesäolympialaisissa 2012 edustanut soutaja Robbie Manson on kertonut Outsports-uutissivustolle olevansa homo. Moninkertainen Uuden-Seelannin mestari oli kertonut asiasta lähipiirilleen ja lopulta koko joukkueelleen jo ennen olympiakisojen loppua, mutta nyt hän päätti kertoa asiasta julkisesti - ja se oli hänen elämänsä pelottavin päätös. ”Muutaman viime vuoden aikana olen oppinut, mitä tarkoittaa olla homo – ja mitä tarkoittaa olla homo huippu-urheilupiireissä. Ja se koko homma on ollut huikean myönteistä”, Manson jatkaa.

Manson ei kuitenkaan ole aina ollut yhtä sinut itsensä kanssa. - ”Jollain oudolla tavalla katsoin nenän vartta pitkin sellaisia ihmisiä, joiden tiesin olevan homoja. Olin jotenkin pahoillani heidän puolestaan. Siitäkin huolimatta, että itsekin tiesin olevani homo. Vihasin itseäni sen [homouden] takia ja se oli aika masentavaa.” Robbie Mansonin englanninkielisen kirjoituksen voit lukea lopussa olevasta linkistä.

Outsports on yhdysvaltalainen uutissivusto, joka toimittaa urheiluun ja seksuaalivähemmistöihin liittyviä uutisia. Maailmanlaajuisesti suosittu sivusto on raportoinut myös Ranneliike.netin jääkiekkoaiheisista uutisista, viimeksi lokakuussa 2014 (tämän artikkelin julkasuhetkellä ko. otsikko näkyy sivuston etusivun juttuvirrassa).

Kuva: Twitter/Robbie Manson


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy