ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

NZ: Homo ei kelvannut poikamieshuutokauppaan

JuhaniV • 01.02.2008 21:50 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Uudessa-Seelannissa oli tarkoitus pitää hyväntekeväisyyshuutokauppa vapaista poikamiehistä. Tuotto menisi syöpäjärjestölle.

Rodney Lingham, 27-vuotias mies kutsuttiin mukaan. Jonkin ajan kuluttua häneen otettiin yhteyttä ja ilmoitettiin järjestön tietoon tulleen, että hän on homo ja siksi hänen on vetäydyttävä tapahtumasta. Asiasta on noussut julkinen meteli. Järjestö on jo pyytänyt anteeksi. Lingham on kaikesta huolimatta tehnyt valituksen ihmisoikeuskomissiolle.

Huutokaupan tarkoituksena oli huutaa romanttinen ILTA poikamiehen kanssa, ei yötä. Uutisessa todetaan, että homomies voisi olla monelle naiselle mieluista seuraa, jopa parempaa, kuin monet heteromiehet.

Lähde: stuff.co.nz


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy