ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Novosibirsk hyväksyi torstaina ns. homopropagandalain

vaeltaja2006 • 27.04.2012 16:56 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Novosibirsk on Venäjän kolmanneksi suurin kaupunki Moskovan ja Pietarin jälkeen. Novosibirskin alueparlamentti hyväksyi torstaina ns. homopropagandalain. Jokaiselle, joka julkisuudessa puhuu homoseksuaalisuudesta,voi saada 80 euron sakot. Viranomainen voi saada 130 euron sakot ja järjestöt ja firmat jopa 1300 euron sakot.

Parlamentin jäsen Alexander Iljuschenko kertoi, että lailla suojellaan enemmistöä, joka ei halua olla missään tekemisissä tämän aiheen kanssa. Virallisesti lailla suojellaan nuorisoa.

Kuukausi sitten vastaavanlainen laki hyväksyttiin Pietarissa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
HS uutisoi tänään, miten kristinuskovaiset ovat jo Koreassakin vaatimassa homo-rakkaudelle "kehotuskieltoja":

www.hs.fi

kristinuskovaiset yrittävät tehdä parhaansa, saadakseen sen helvettinsä tänne maanpäällekin.

Kommenttia muokattu: 27.04.2012 klo 20:44
  human • 27.04.2012 20:38
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy