ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

New Jerseyn ravintolakuittijupakka paljastui sepitetyksi

Sami Mollgren • 01.12.2013 19:58 • 1 kommentti. UUTISET: YLEISET • ULKOMAAT
Marraskuun puolessavälissä verkossa liikkunut kuva syrjivällä viestillä varustetusta kuitista ja siihen liittyvä tarina ovat paljastuneet sepitetyksi.

Ravintolan asiakkaana ollut perhe ei tarinaa levittäneen tarjoilija Dayna Moralesin mukaan suostunut antamaan tippiä, koska pitivät häntä homoseksuaalina, eivätkä siten kuittiin kirjoittamansa viestin mukaan hyväksyneet hänen elämäntapaansa.

- Olen pahoillani, mutta en voi antaa tippiä, koska en hyväksy elämäntapaasi ja kuinka elät elämääsi, näkyi kirjoitetun viestiksi ravintolalaskuun.

Myöhemmin kyseiset asiakkaat toimittivat kuittikopionsa julkisuuteen, jossa oli huomioitu asiallinen juomaraha. Perheen äiti sanoi, että hänen mielestään ihmisillä on oikeus tietää asioiden oikea laita.

Asiakkaana ollut perhe kertoo, että tapahtumat ovat ehkä alkaneet väärinkäsityksestä: Perheen pöytään ohjannut henkilö kertoi heidän palvelijansa olevan "Dan", mutta Moralesin saavuttua perheen äiti oli tokaissut, ettei tarjoilja olekaan "Dan".

Sittemmin Moralesin työtoverit ovat myös ilmaisseet Moralesin olevan patologinen valehtelija ja valehtelevansa hakeakseen huomiota. Työpaikalla tehdään asiasta sisäistä tutkintaa ja työnantaja on kertonut Moralesin olevan toistaiseksi syrjässä työtehtävistään.

Tuoreiden tietojen mukaan Morales olisi saanut potkut merivoimista alkuvuodesta, koska oli jättänyt hoitamatta tehtävänsä.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hyvä näin. Siis että tuli ilmi.

Kyllä meistäkin löytyy ihan varmasti prosentuaalisesti ainakin yhtä paljon sekopäitä kuin valtaväestöstäkin. Ehkäpä jopa enemmän...
  Pete • 02.12.2013 22:41
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy