ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Netin ´hauska´ seurapeli: Gay-bussi

vaeltaja2006 • 14.11.2010 19:02 SATTUMAT
Veri roiskuu, kun Gay Bus -pelissä tulee täysosuma. Pikkubussilla voi yrittää osua homoihin, jotka kaikki ovat matruusin puvussa. Peli tuli ensin New Grounds -webbisivullle ja se on sieltä poistettu, mutta kopioita kiertelee muualla netissä.

Jokaisesta yliajetusta tulee piste. Peli päättyy siihen, että bussi tulee homobaarin edustalle. Palkinnnoksi yliajetuista homoista tulee vielä Village Peoplesien YMCA.

Itse asiassa peli on vanhempi. Sitä on pelattu jo syksyllä 2008. Muitakin homopelejä on liikkeellä. Esim."Watch out behind you, Hunter", metsästäjä ammuskelee alastomia homoja, jotka loikkivat esiin pusikoista. Siinäkin kuollut homo antaa pisteen.

Gay Bussi -pelin ohjelmoija kertoo, miksi hän teki pelin: "Nimeni on Ryan ja mua pitkästyttää". Amerikkalaisissa homoblogeissa pelille ei naureskella.

www.newgrounds.com

www.offuhuge.comKatso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy